به گزارش خبرنگار مهر، سید رحمان زمانی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اجرای مرحله دوم طرح شبنم ۳۶۸نوع کالا پیشبینی شده و حدود ۲۲اتحادیه نیز درگیر کار هستند.
وی بیان کرد: مراحل خود اظهاری اجرای این طرح در دو بازه زمانی نیمه دوم اردیبهشت 91 تا آخر مرداد ماه و از اول مهر تا پایان آذر ماه اجرا شد.
زمانی افزود: در این مدت صنوف موظف شدند موجودی لوازم خارجی خود اعم از لوازم عرضه شده یا موجود در انبار را با ذکر مشخصات لیست برداری کرده و به تأیید صنف مربوطه در مجمع امور صنفی برای دریافت برچسب اصالت کالا برسانند.
دبیر کمیسیون اصلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بیان داشت: پس از مهلت مشخص شده، 368نوع کالای اعلام شده در صورت عدم نصب برچسب شبنم و نیز عدم تأیید مجمع امور صنفی به عنوان کالاهای قاچاق جمع آوری می شوند.
وی اظهار داشت:همچنین متخلفین با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
زمانی افزود: برچسب کالاهای سلامت محور با تأیید سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با علامت سیب سلامت در بالای برچسب مربوطه مشخص شده است.
وی هدف از اجرای طرح شبنم را مبارزه با قاچاق کالاهای وارداتی، حمایت از تولیدات داخل کشور، کاهش احتمال خرید کالای تقلبی برای مردم، جلوگیری از تولید و توزیع کالای جعلی، امکان نظارت بیشتر و مدیریت کاملتر بر عرضه و تقاضای کالاها، شناسایی فروشندگان و عوامل توزیع کالای قاچاق، اطمینان مردم از نقش مؤثرتر دولت در توزیع کالاها و حمایت از تولیدات ملی عنوان کرد.
نظر شما