به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند پیشاز ظهر پنجشنبه در نشست با رئیس سازمان جنگلها و مراتع از پوشش ضعیف گیاهی به عنوان یکی از معضلات استان بوشهر نام برد و اظهار داشت: برای توسعه پوشش گیاهی در استان بوشهر باید از طرحهای جدید استفاده و از گونههای گیاهی متنوع بهرهمند شویم.
وی خواستار تخصیص تسهیلات بیشتر به بخش توسعه کشاورزی و جنگل کاری و توسعه مراتع استان بوشهر شد و اضافه کرد: بیش از یک میلیون نهال جنگلی با همکاری شهرداریها، منابع طبیعی و راه و شهرسازی در شهرها و حاشیه شهرها کاشته میشود که این اقدام باعث تحول در پوشش گیاهی استان بوشهر خواهد شد.
استاندار بوشهر ادامه داد: برای توسعه طرح دانههای روغنی در استان برخی از سرمایهگذاران اعلام آمادگی کردهاند که با توجه به وجود ظرفیتهای مناسب برای کشت و تولید این محصول، شاهد رونق تولید دانههای روغنی در استان باشیم
وی با اشاره میزان قابل توجه تولید خرما در استان بوشهر، خاطرنشان ساخت: با توجه به عدم توسعه صنایع فرآوری خرما، برخی کشاورزان برای فرآوری محصول خود به استانهای دیگر مراجعه میکنند که وجود صنایع فرآوری خرما موجب رونق کشاورزی و افزایش ارزش افزوده این محصول در استان میشود.
حسنوند در ادامه با تاکید بر ضرورت توسعه طرحهای زیربنایی بخش کشاورزی، افزود: اجرای طرحهای زیربنایی از جمله ساخت سدهای تغذیه مصنوعی، سیل بندها، طرحهای آبخیزداری و سدهای بتونی و خاکی هم مانع از بروز خسارت در زمان سیل میشود و هم برای زمان خشکسالی کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای مناسب استان بوشهر در بخش کشاورزی، خاطرنشان ساخت: تنوع اقلیمی استان بوشهر فرصت مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی است.
استاندار بوشهر تصریح کرد: اجرای طرح بندهای بتون غلطکی در استان راهکاری مناسب برای توسعه بخش کشاورزی است که هم در زمان بروز خشکسالی هم در مواقع جاری شدن سیلاب نیازهای کشاورزان را برآورده خواهد کرد.
نظر شما