به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا گوهریضمن بیان این خبر اظهار داشت: ترویج مبانی دینی و عقیدتی در جامعه از جمله ضروری ترین نیازها برای تعالی و عزت روزافزون آن جامعه به شمار می آید.
وی افزود: بدون شک با تقویت مبانی اعتقادی در بین افراد جامعه سالم سازی و تعالی آن جامعه در حوزه های مختلف نیز تضمین می شود.
گوهری یادآور شد: در نخستین مرحله این اقدامات برنامه ساماندهی نمازخانه های ادارات و سازمان های دولتی در سطح شهرستان سنندج مورد توجه این شورا قرار گرفته و سعی می شود در قالب برنامه ای مدون این طرح دنبال شود.
وی همچنین از ساماندهی تبلیغات محیطی و مبلمان شهری در سنندج به عنوان پرجمعیت ترین شهر استان و مرکز کردستان خبرداد و گفت: یکی از آسیب های فرهنگی در سنندج تبلیغات محیطی بوده و با هماهنگی اعضای شورای فرهنگ عمومی این مهم در حال رفع شدن است.
۳۳۱ گواهینامه آموزشی برای قرآن پژوهان کردستانی صادر شد
مسئول دبیرخانه دفتر فعالیت های قرآن و عترت استان کردستان، از صدور ۳۳۱ گواهینامه آموزشی برای قرآن پژوهان عضو مؤسسات فرهنگی - قرآنی استان خبرداد.
رحمان غریبی کانی پان اظهار داشت: ترویج مبانی قرآنی و آموزه های دینی در بین جوانان و نوجوانان از مهمترین عوامل هویت بخش در جامعه اسلامی است و در همین راستا نیز همواره گسترش فعالیت های قرآنی در نقاط مختلف ایران اسلامی مد نظر بوده است.
وی افزود: استان کردستان نیز با توجه به ارادت ویژه مردمان متدین به آموزه های قرآنی همواره یکی از استان های پیشرو کشور در این حوزه بوده و دبیرخانه هماهنگی و توسعه فعالیت های قرآنی در استان نیز در ایام مختلف سال با محوریت مؤسسات قرآنی برنامه های مختلفی را برگزار می کند.
مسئول دبیرخانه دفتر فعالیت های قرآن و عترت استان کردستان بیان کرد: از ابتدای سال جاری و در راستای برنامه ریزی برای دوره های مختلف آموزشی در مؤسسات قرآنی استان آزمون تخصصی در 15 رشته تخصصی مفاهیم، روخوانی، حفظ و نحو برگزار شد که خوشبختانه 331 نفر از قرآن پژوهان استان موفق به شرکت در این آزمون شدند.
غریبی کانی پان یادآور شد: این آزمون های تخصصی در دو مرحله برگزار شده و در مرحله دوم نیز که مهرماه برگزار شد بیش از دو هزار و 700 قرآن پژوه در قالب 60 کلاس آموزشی از 16 مؤسسه قرآنی موفق به شرکت در آزمون شده و در دی ماه نیز گواهینامه آموزشی خود را دریافت می کنند.
336 هنرمند و روزنامه نگار کردستانی از خدمات بیمه بهره مند شدند
مسئول صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کردستان از بهره مندی ۳۳۶ نفر از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کردستانی از خدمات بیمه تأمین اجتماعی خبرداد.
محمود رستم پور اظهار داشت: صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کردستان از سال 83 فعالیت رسمی خود را در استان آغاز کرده است و علاوه بر ساماندهی و تهیه بانک اطلاعاتی از افراد متقاضی توانسته است خدماتی را نیز به آنان ارائه کند.
وی اظهار داشت: ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی یکی از خدمات این صندوق به هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران عضو بوده و خوشبختانه تاکنون 336 نفر از اعضای صندوق در استان کردستان از خدمات بیمه ای بهره مند شده اند.
مسئول صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کردستان افزود: از این تعداد هم اکنون 225 مورد فعال و 111 مورد نیز غیر فعال هستند.
رستم پور بیان کرد: آمار بیمه های غیر فعال به دلیل تغییر بیمه از سوی اعضا و یا عدم تمایل آنان برای ادامه پرداخت بیمه بوده و این صندوق همواره آمادگی خود را برای برقراری و معرفی دوباره اعضا برای بهره مندی از بیمه تأمین اجتماعی اعلام کرده است.
وی یادآور شد: در این مدت 32 نفر از اعضای تحت پوشش به دلایل مختلف پرداخت بیمه های خود را به عقب انداخته و موجب قطع شمولیت شده اند که بار دیگر این افراد به صندوق مراجعه کرده و بیمه خویش را به جریان انداخته اند.
مسئول صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران کردستان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 35 پرونده جدید به شعبات تأمین اجتماعی در استان معرفی شده است.
رستم پور گفت: با توجه به اینکه اعضای صندوق باید درخواست خود را به نمایندگی های استان ها ارائه کنند و پرونده های آنان به معاونت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود بدون شک پروسه بهره مندی از این خدمت برای آنان مدتی را دربرخواهد گرفت.
وی افزود: هم اکنون 71 پرونده از اعضای صندوق تکمیل شده و برای بررسی به معاونت های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده است که امید است تا پایان سال جاری وضعیت این پرونده های جدید نیز معلوم شود.
نظر شما