به گزارش خبرگزاری مهر، تله تئاتر «سوسه» به کارگردانی محمد قاسمی با موضوع تحکیم خانواده در حوزه هنری کرمان تولید شد.
محمد قاسمی کارگردان تله تئاتر «سوسه» به سوره سینما گفت: تله تئاتر «سوسه» با مدت زمان 54 دقیقه از ابتدای اردیبهشت ماه در کرمان کلید خورد. فیلمنامه را من نوشتم. این تله تئاتر به تهیهکنندگی حوزه هنری کرمان ساخته شده و درباره سوءظن در محیط خانواده است.
میلاد مرادپور، مریم ترشیزی، مسعود فوقانی، شاپور منصوری، محمدامین کمالی، پدرام شیخ مظفری، سودابه آبشاری، راضیه کارنما بازیگران این تله تئاتر هستند.
سوسه در حال حاضر آماده نمایش شده و برای ارائه آن حوزه هنری تصمیم میگیرد. عواملی که در این فیلم همکاری کردند عبارتند از تصویربرداران: مرتضی تویسرکانی، ایمان گرامی، حمید مختارآبادی، تدوینگر: مرتضی تویسرکانی، صدابردار: سیاوش کارگر، طراح صحنه: اکرم جلالزاده.
سیری بر تاریخ موسیقی جهان 2
هشتمین نشست تخصصی بررسی وتحلیل موسیقی به همت واحد موسیقی حوزه هنری برگزار میشود.
هشتمین نشست تخصصی بررسی و تحلیل موسیقی با موضوع سیری بر تاریخ موسیقی جهان با موضوع دوران باروک در سینما اندیشه حوزه هنری کرمان برگزار شد.
این نشست مورد استقبال گسترده هنردوستان استان کرمان قرار گرفت.
پایان نمایشگاه دیدار با کویر
با حضور رسول اولیاءزاده نمایشگاه عکس دیدار با کویر به کار خود پایان داد.
به همت این حوزه نمایشگاهی از 30 اثر عکاسی با موضوع طبیعت و معماری کرمان در گالری شماره دو خانه عکاسان حوزه هنری تهران ازتاریخ 21 آذر ماه شد.
فرزاد میرحسینی، محمدهادی جلالپور، محمدرضا مددی، مهرداد امینایی، محبوبه احمدی و محبوبه صنعتی در این نمایشگاه آثار خود را در معرض دید علاقه مندان قرار دادند.
آیین اختتامیه نمایشگاه یاد شده روز گذشته با حضور رسول اولیاءزاده مدیر خانه عکاسان ایران و جمعی از عکاسان برگزار گردید.
کارگاه داستان در حوزه هنری کرمان برگزار شد
پانزدهمین جلسه «کارگاه داستان» واحد آفرینشهای ادبی برگزار شد.
پانزدهمین جلسهی کارگاه آموزشی داستان، با حضور اعضا در محل کارگاههای این حوزه برگزار گردید.
«محمدعلی ملازاده» مسئول کارگاه یادشده، در این جلسه مطالبی را با محوریت بحث «موضوع و تم داستان» و «ایدهی اولیه و ایدهی کنترلکننده» مطرح کرد و به ارائهی نمونههایی در این خصوص پرداخت. همچنین سه نفر از اعضای کارگاه به داستانخوانی پرداختند که این آثار توسط مسئول کارگاه و دیگر اعضا بررسی شد.
گفتنی است؛ «کارگاه داستان» واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان کرمان، دوشنبهی هر هفته از ساعت 16 تا 30/17 در محل کارگاههای این حوزه به نشانی: خیابان امام خمینی(ره)، کوچهی 8 برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با شمارهتلفن: 2262670 تماس بگیرند.
محمدعلی علومی «طنز در خارستان حکیم» را منتشر می کند
محمدعلی علومی پژوهشگر و طنزنویس از پایان یافتن کار نگارش کتاب جدیدش با عنوان «طنز در خارستان حکیم» خبر داد.
محمدعلی علومی درباره اثر جدید خود گفت: «طنز در خارستان حکیم» گزیدهای از طنزهای حکیم «قاسمی کرمانی» یکی از طنز نویسان برجسته کرمان در دوره قاجار است.
علومی ادامه داد: این طنزنویس دوران قاجار معلم محمدعلیشاه قاجار نیز بوده است و بیشتر طنزهایی که وی مینویسد به نقد جامعه و آداب و رسوم آن میپردازد.
وی گفت: حکیم قاسمی در کتاب خارستان گاهی افسانههای رایج در دوره خود را موضوع طنز قرار داده است. چنین رویکردی به فرهنگ مردم در مثنوی و دیگر آثار بزرگ ادبی نیز دیده میشود و موضوع همه حکایتها، مباحث اخلاقی و لزوم رعایت اخلاق است.
این پژوهشگر و طنز پرداز درباره شیوه طنز نویسی حکیم قاسمی کرمانی گفت: وی برخلاف طنز نویسانی مانند دهخدا که نسل بعد از وی بودند و بیشتر به مضامین سیاسی میپرداختند، به مسائل اجتماعی میپرداخت.
علومی افزود: حکیم قاسمی کرمانی یکی از طنز نویسان اواخر دوره قاجار بود که متاسفانه بعد از انقلاب مشروطه و دوران پهلوی چندان به وی پرداخته نشد. تنها به همت ایرج افشار مجموعه آثار وی بدون تعلیقات منتشر شد.
این طنزنویس درباره شیوه کاری خود در «طنز در خارستان حکیم» گفت: در این اثر من گزیدهای از طنزهای حکیم قاسمی کرمانی را جمعآوری کردهام و به همراه توضیح واژهها و عبارات، آن ها را برای چاپ آماده کردهام.
ویترینی از طنز نویسان کرمانی
وی توضیح داد: پیش از این کتاب «طنز پهلوی» را منتشر کردم که بیشتر به شیوههای طنزنویسی و طنزنویسان متفاوتی که در این دوره فعالیت میکردند، پرداختم. «طنز در خارستان حکیم» دومین کتابی است که در حوزه طنز است و در آن به یکی از طنز نویسان مهم کرمانی پرداختهام.
علومی افزود: اگر در ادامه پشتیبانی و کمکهای لازم انجام شود بنا دارم گزیدهای از طنزهای شیخ محمدحسن سیرجانی کرمانی معروف به «پیغمبر دزدان» را همراه با توضیحات آماده انتشار کنم.
شایان ذکر است که کتاب «طنز در خارستان حکیم» به قلم محمد علی علومی در آینده نزدیک از سوی انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.
تمدید 15 روزه مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فیلمنامهنویسی استان کرمان
به درخواست جمعی از هنرمندان هنرهای تصویری مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فیلم نامه نویسی استان کرمان به مدت 15 روز تمدید شد.
مهلت ارسال آثاربه سومین جشنوارهی فیلمنامهنویسی استان کرمان تمدید شد. طی در خواست جمعی از هنرمندان و نویسندگان مبنی بر تمدید مهلت ارسال آثاربه این جشنواره، هنرمندان گرامی تا پایان وقت اداری روز 15 اسفند ماه فرصت دارند نسبت به ارسال آثار خود اقدام نمایند.
متن فراخوان به شرح ذیل است: سومین جشنواره فیلمنامهنویسی استان کرمان به منظور تشویق و ترغیب هنرمندان فیلمنامهنویس استان، با هدف نگارش فیلمنامههای غنی فرهنگی و بومی و اعتلای جایگاه فیلمنامهنویسی در استان برگزار میشود.
موضوعات جشنواره؛ تحکیم خانواده ایرانی، اسلامی، انقلاب اسلامی وبیداری اسلامی، دفاع مقدس.، فرهنگ وتمدن اسلام، فرهنگ بومی استان کرمان.
نظر شما