به گزارش خبرنگار مهر، در بخشی از این طومار که نسخه ای از آن نیز در اختیار خبرگزاری مهر در آبادان قرار داده شده، آمده است: ما اهالی روستای حمید واقع در اروندکنار دهستان نصار سالهاست با وجود محرومیتهای مختلف در این روستا زندگی می کنیم که با فضل الهی و توجه دولت محرومیتها رو به کاستی است.
در ادامه این طومار عنوان شده است: در راستای اجرای طرح آبیاری متاسفانه مسئولان طرح آبیاری اقدام به بستن نهر سنتی این روستا از پائین ترین نقطه ممکن کرده که این امر نارضایتی شدید مردم روستا را در برداشته و عواقبی نظیر ایجاد گنداب، عدم تخلیه آب نهر، افزایش آلودگی و شایع شدن بیماریهای مختلف می شود.
در بخش پایانی این طومار که به امضای اهالی روستا رسیده از مسئولان امر خواسته شده تا نسبت به بستن نهر سنتی در نقطه ای بالاتر اقدام کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: برای اجرای طرح آبیاری ذهکشی تمامی بررسی ها و مکان یابی های لازم انجام شده اما چون تا الان مجریان طرح اقدام به بستن انهار نمی کردند برای اهالی مسئله جدید جلوه کرد.
بهرام ایلخاص زاده با اشاره به شوری آب رودخانه به دلیل بروز خشکسالی سالهای گذشته و ورود آب دریا به آن افزود: این مسئله سبب وارد آمدن خساراتی بر نخیلات و کشاورزی منطقه شد به همین دلیل قرار شد تا با اجرای طرح آبیاری و ذهکشی آب شیرین وارد نخلستانها شود.
وی اظهار کرد: بر اساس این طرح باید نهرهای سنتی برای جلوگیری از ورود آب دریا به نخلستانها مسدود می شد که این کار نیز صورت گرفت.
ایلخاص زاده تصریح کرد: در این راستا طبق هماهنگی صورت گرفته با مرزبانی، نیروی دریایی سپاه و یگانهای مستقر در منطقه قرار شد تا نهرها (نهر سلیم به پائین) با پیش بینی 10 پارکینگ برای شناورها و لنجها مسدود شوند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان یادآورشد: ممکن است در اجرای این طرح یک جایی هم مشکل پیش بیاید و ما منکر آن نیستیم اما موارد را بایستی با طرح تطبیق داده و ایرادات را مرتفع سازیم.
ایلخاص زاده با بیان اینکه مصلحت کلی منطقه در اجرای شبکه آبیاری و ذهکشی به منظور رونق کشاورزی است گفت: مشکلات قابل پیگیری و رفع است زیرا قرار نیست طرحی اجرا شود و برای مردم دردسر ساز باشد، طرح برای آسایش بیشتر مردم انجام می گیرد.
نظر شما