۳ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۲۸

جعفری خبر داد:

تجهیز و راه اندازی دو بخش ایزوله ویژه بیماران سل در آبادان و خرمشهر

تجهیز و راه اندازی دو بخش ایزوله ویژه بیماران سل در آبادان و خرمشهر

آبادان – خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان از تجهیز و راه اندازی دو بخش ایزوله ویژه بیماران سل در شهرهای آبادان و خرمشهر خبر داد.

مرتضی جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دو بخش مذکور در بیمارستانهای آیت الله طالقانی و ولیعصر شهرستانهای آبادان و خرمشهر راه اندازی شده اند، گفت: در خصوص برخی از بیماران خاص نیاز است تا در مدت زمانی که مراحل درمان آنان طی می شود در بخش ایزوله تحت مراقبت و نگهداری قرار گیرند.

جعفری با اشاره به بیماری سل به عنوان یکی از بیماریهای مهم در این خصوص افزود: با توجه به وجود  آزمایشگاه کشت سل در آبادان (به عنوان پایلوتی برای سایر شهرهای همجوار) این دو بخش ایزوله را راه اندازی کردیم تا بیمارانی که در بیماریشان قابل انتقال است در آنجا بستری و تحت مراقبتهای ویژه قرار گیرند.

به گفته وی، اکثر بیماران مبتلا به سل پس از گذشت دو هفته از طول درمانشان، بیماریشان غیر قابل انتقال می شود. در مواردی که انتقال بیماری توسط فرد مبتلا مشاهده شود بیمار سریعا در بخش ایزوله بستری و درمانهای لازم را دریافت می کنند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون درمانهای بسیار خوبی را در این زمینه داشته ایم.

وی از یافتن بیماران اعم از خلط مثبت و یا خلط منفی به عنوان شاخصهای بارز مقابله با این بیماری نامبرد و یادآور شد: خوشبختانه در آبادان به این شاخصها دست پیدا کنیم به نحوی که در زمینه بیمار یابی مان توانسته ایم به 98 درصد انتظار کشوری برسیم.

جعفری ادامه داد: در زمینه بیماری یابی خلط مثبت(تشخیص بیماری از روی خلط فرد) 95 درصد و در مورد خلط منفی (تشخیص نه از راه خلط که با انجام آزمایشات رادیو لوژی و تشخیص پزشک متخصص ) نیز به حدود 95 تا 98 درصد رسیده ایم.

وی وجود بیماران سل خارج از ریوی در آبادان را منفی خواند.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان با مهم خواندن موضوع درمان بیماران مبتلا به سل گفت: در سال گذشته موفق به درمان 90 درصد از بیماران ما شدیم که این آمار بسیار خوبی است.

جعفری افزود: قصد داریم تا با گسترش موضوع درمان بیماران علاوه بر ارتقای این بخش خدمات درمانی بهتر و بیشتری را نیز به این بیماران ارائه دهیم. تمامی داروهای مورد نیاز بیماران سل (در مراحل مختلف درمانی) به صورت رایگان است و آزمایشات مرتب خلط از آنان گرفته می شود.

وی با بیان اینکه موارد زیادی برای بستری شدن بیمار مبتلا به سل وجود ندارد، تصریح کرد: تنها افرادی که بیماری آنان در مقابل درمان مقاومت نشان دهد و یا قابل انتقال باشد نیاز به بستری شدن در بخش ایزوله دارد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان اظهار کرد: اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود با دو هفته درمان قابل درمان است ضمن اینکه قابل انتقال نیز نخواهد بود.
کد خبر 1773155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha