بایزید مردوخی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تدوین طرح توسعه اشتغال و جذب سرمایه گذاری در استان کردستان، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان در صورت کسب اعتبار لازم و مهیا بودن شرایط می توان در طول برنامه پنجم توسعه کشور 132 هزار شغل در کردستان ایجاد کرد.
وی افزود: این سند بر اساس مطالعات صورت گرفته در بخش خصوصی تهیه و تدوین شده است که با توجه به تفاوت برنامه ریزی ها در حوزه های دولتی و خصوصی، می توان دسترسی به اهداف تعیین شده در سند را با توجه به شرایط مکانی و زمانی تعدیل کرد.
مدیر علمی طرح سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری کردستان خواستار مشارکت همه مسئولان در اجرا و عملیاتی کردن این سند در استان شد و ضمن تاکید بر توجه ویژه بر ساختارهای تشویقی سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در کردستان بیان کرد: در جریان تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان، 600 عنوان طرح سرمایه گذاری در قالب 16 شبکه شناسایی و پیشنهاد شده است که سرمایه گذاران می توانند از آن بهره برداری کنند.
مردوخی بروکراسی زائد اداری را یکی از موانع فراروی سرمایه گذاری در استان دانست و یادآور شد: بستر سازی فضای کسب و کار از جمله قوانین و مقررات، تسهیلات بانکی، مجوزهای آب، برق و گاز در سند به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفته است.
وی یادآور شد: استان به لحاظ سرمایه گذاری ظرفیت های مستعدی را دارا است و بسیاری از سرمایه ها به صورت نقدینگی سرگردان است و انتظار می رود که ادارات و سازمان های مسئول در این بخش زمینه را برای جذب سرمایه گذاری های بخش دولتی را فراهم کنند.
مدیر علمی طرح تهیه و تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری کردستان ادامه داد: مراتع، باغات، کشاورزی و دامپروری در استان کردستان به عنوان یکی از پتانسیل ها مطرح است و می توان با برنامه ریزی در این حوزه ها زنجیره ای از فراورده ها از تولید تا توزیع را ساماندهی کرد.
مردوخی بر فرهنگ سازی در زمینه سرمایه گذاری و اشتغال از طریق نهادهای اطلاع رسانی و از جمله تریبون های مساجد و خطبه های نماز جمعه تاکید کرد و گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار باید یک وحدت و همدلی در بین تمامی اقشار جامعه فراهم شود.
وی همچنین ذکر این نکته را ضروری دانست که باید با اعتقاد کامل به اجرای برنامه های اشتغال و سرمایه گذاری در سند تهیه شده پرداخت و گفت: باید از دیدگاه های منفی و اظهار نظرهای غیر منطقی در خصوص آینده سرمایه گذاری در کردستان به شدت پرهیز شود.
مدیر علمی طرح تهیه و تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری کردستان در پایان افزود: سند توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان، سندی است که با پشتیبانی استانداری کردستان و با همکاری و تعامل تمام دستگاه های اجرایی استان و راهنمایی های شرکت مشاور مادر تهیه و تدوین شده است.
نظر شما