به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه آثار پژوهشی، تحقیقاتی و هنری استادان گروههای مختلف این دانشکده ارائه شده است.
علی عمرانی پور، طراحی فرش، بافت فرش و گلیم، نقاشی خط، خوشنویسی، تصویرسازی قلم زنی و نگارگری روی چوب را از جمله آثار ارائه شده در این نمایشگاه ذکر کرد.
وی اظهار داشت: استادان این دانشکده همچنین طرح های معماری خود را در زمینه های مختلف ارائه کرده اند.
عمرانیپور، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندیها وخلاقیتهای استادان این دانشگاه جهت بهرهگیری و افزایش سطح دانش علمی و قدرت تجسم دانشجویان معماری و هنر ذکر کرد.
به گزارش مهر، این نمایشگاه تا ششم دی ماه برای بازدید علاقمندان دایر است.
دانشگاه کاشان رتبه پنجم سرانه طرح های کاربردی را در کشور دارد
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: طبق گزارش سال گذشته وزارت علوم، این دانشگاه رتبه پنجم سرانه طرح های کاربردی را در بین تمامی دانشگاه های کشور کسب کرده است.
مجید منعم زاده،ارتباط این دانشگاه با صنعت را مثبت ارزیابی و اظهار داشت: میزان حجم طرح های کاربردی این دانشگاه 15 میلیارد ریال بوده است.
وی، پژوهش را زیربنای توسعه اقتصادی دانست و افزود: اگر می خواهیم در بخش تکنولوژی و صنعت در منطقه و دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم، زیر بنای آن کارهای پژوهشی است.
منعم زاده با بیان اینکه در مدت زمانی اندکی به مقوله پژوهش در کشور پرداخته شده افزود: ولی خوشبختانه در این مدت اندک، موفقیت هایی در زمینه زیست فناوری، هوا فضا، صنایع نظامی و دیگر موارد در چند سال اخیر حاصل شده که به واسطه توجه ویژه به امر پژوهش بوده است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، به جایگاه این دانشگاه کاشان در امر پژوهش اشاره و افزود: این دانشگاه از معدود دانشگاه هایی است که سند چشم انداز سال 1404 را تدوین کرده است که طبق این سند بایستی در ردیف پنج دانشگاه برتر کشور قرار گیرد.
منعم زاده، ارائه 250 مقاله در مجلات معتبر خارجی از استادان واعضای هیات علمی و چاپ 45 کتاب با مجوز انتشارات را از جمله فعالیت های پژوهشی این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: معرفی محسن نیازی به عنوان پژوهشگر برگزیده در سطح ملی و معرفی14 نفر از استادان این دانشگاه به عنوان پژوهشگر و فناور برگزیده استان اصفهان در هفته پژوهش امسال از دیگر افتخارات پژوهشی این دانشگاه بوده است


نظر شما