هرمز نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ساماندهی و دائمی کردن دریاچه کیو هفت هزار و 500 متر مکعب لجن برداری از سطح دریاچه کیو صورت گرفته است.
وی با اشاره به میزان آهک ریزی در سطح دریاچه کیو تصریح کرد: همچنین در مجموع بیش از 400 تن آهک برای عایق کاری دریاچه کیو به کار گرفته شده است.
شهردار خرم آباد با اشاره به مساحت دریاچه کیو بیان داشت: دریاچه کیو بیش از هفت هکتار مساحت دارد.
نصیری به هوشمند کردن دریچه های آب دریاچه کیو اشاره کرد و گفت: دریچه های آب دریاچه کیو هوشمند شده و این امر موجب کاهش هدررفت آب این دریاچه می شود.
وی یادآور شد: در زمان آب دهی دریاچه کیو بیش از چهار هزار لیتر بر ثانیه آب در این دریاچه تولید می شود.
بنابر این گزارش، دریاچه کیو یکی از منحصربه فردترین و زیباترین دریاچه های استان لرستان و غرب کشور است که در شمال غربی شهرستان خرم آباد و در کنار پارک کیو قرار دارد.
این دریاچه با نمای دیدنی و زیبای خود به شهر خرم آباد جلوه خاصی داده و در کنار جاذبه های تاریخی فراوان در این شهر و چشمه های پر آب دره خرم آباد، این شهرستان را در ردیف یکی از شهرهای زیبای توریستی قرار داده است.
آب این دریاچه از چشمه ای که در زیر آن قرار دارد تامین می شود. مساحت دریاچه کیو هفت هکتار و عمق آن بین سه تا هفت متر است. دریاچه کیو در سال های اخیر به دلیل بروز خشکسالی های پی در پی و کاهش نزولات جوی، بارها تا مرز خشک شدن پیش رفته و در بسیاری از ماههای سال نیز کاملا خشک شده است.
نظر شما