حسن سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: توسعه مدارس معارف اسلامی در سطح استان خوزستان در کنار ارتقای کیفیت آموزشی، عامل موفقیتهای آموزشی و پرورشی دانش آموزان مدارس معارف اسلامی خوزستان در سطح کشور است و در این موفقیت تلاشهای مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان قابل تقدیر است.
وی افزود: مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان، مدارس معارف اسلامی را سنگر نیرو سازی و دژ مستحکم در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان قلمداد کرده و سیاست توسعه کمی و کیفی مدارس معارف اسلامی را در استان به خوبی اجرا کرده به طوری که امروز شاهد موفقیتهای مدارس استان خوزستان در کشور هستیم.
سلطانی عنوان کرد: تقویت برنامه های فرهنگی و قرآنی در مدارس معارف اسلامی باید در دستور کار قرار گیرد و هدف اصلی مدارس معارف جذب دانش آموزان مستعد و تبدیل آنها به نخبگان فرهنگی و قرآنی در کشور است.
معاون آموزشی سازمان مدارس معارف اسلامی ضمن اعلام همکاری با مدارس معارف اسلامی در برگزاری همایشهای علمی تصریح کرد: آماده ارسال کمکهای نرم افزاری به مدارس معارف اسلامی خوزستان هستیم.


نظر شما