به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج رحمانی افزود: در حال حاضر سرانه ورزشی استان 70 سانتی متر به ازای هر نفر است و با تکمیل پروژه های در دست اقدام تا خردادماه آینده 43 سانتی متر به این مساحت اضافه خواهد شد که فضای بسیار خوبی را برای ما ترسیم می کند و از این بابت باید قدردان دولت و وزارت ورزش و جوانان باشیم.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین پروژه های در دست احداث ما ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان است که در خردادماه 1392 به بهره برداری خواهد رسید و با افتتاح این ورزشگاه که پیشرفتی 70 درصدی دارد زنجان می تواند بسیاری از مسابقه های مهم را میزبانی کند.
رحمانی با بیان اینکه استان زنجان در 23 رشته ورزشی در لیگ های کشوری فعال است افزود: زنجان پتانسیل بالایی در ورزش قهرمانی و همگانی دارد، به گونه ای که ما در 10 رشته بازیهای آسیایی شانس حضور داریم و در سطح جهانی هم 5 رشته ورزشکاران ما حضور پیدا می کنند. ضمن اینکه در بازی های پارالمپیک و پارآسیایی نیز نتایج درخشانی کسب می کنند.
وی یکی از مشکلات ورزش را عدم رغبت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در این بخش عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی به سختی در موضوع ورزش ورود می کند و باید راهکاری پیدا کنیم که همانند آموزش و پرورش و تاسیس مدارس خصوصی و غیر انتفاعی ، ورزش نیز از سرمایه و توان بخش خصوصی بهره مند شود.
رحمانی در همین خصوص گفت: به طور مثال فردی اگر بخواهد یک ورزشگاه بسازد حداقل 3 هزار متر زمین نیاز دارد که کمتر از متری یک میلیون تومان نیست و برای احداث آن هم همین حدود باید هزینه کند و یکباره می بینیم 5 تا 10 میلیارد هزینه کرده ، اما هیچگونه مشوقی برایش در نظر نگرفته ایم. بنابراین کمتر رغبتی برای این منظور وجود دارد و پیشنهاد اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان این است که زمین رایگان یا ارزان قیمت با وام های کم بهره و بعضا بلاعوض در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد تا ورزش ما از این طریق متحول شود.ضمن اینکه با ورود بخش خصوصی به ورزش، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال صورت خواهد گرفت و بسیاری از افراد جامعه هم به ورزش جذب خواهند شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان افزود: ما بارها بر این مساله تاکید کرده ایم اما تاکنون نتیجه ای در بر نداشته و امیدوارم وزارت ورزش و جوانان راهکاری مناسب در این خصوص ارائه دهد تا ورزش ما از این پتانسیل عظیم به نحو مطلوبی استفاده کند.
رحمانی با بیان اینکه تعامل خوبی با استان و منابع استانی داریم گفت: با توجه به اینکه امسال در بحث بودجه یک مقدار در تنگنا قرار داشتیم ، تلاش کردیم از بودجه های استانی و عمرانی به خوبی بهره بگیریم که خوشبختانه مبلغی بالغ بر دو و نیم میلیارد تومان جذب کرده ایم.
ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان زنجان به عنوان مرکز فکر باید عملیاتی و براساس ظرفیت ها حرکت کند
ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستانها به منزله مرکز فکر امورات جوانان است که در آن باید بصورت عملیاتی و با توجه به ظرفیت های شهرستان عمل کرد.
فرماندار شهرستان زنجان گفت: ستاد به عنوان مرکز فکر است و اگر احساس می شود که اعضای حاضر در جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان به حوزه ومشکلات جوانان آنگونه که باید واقف نیستند باید کارگروههای تخصصی در موضوعات مختلف را زیر نظر این ستاد تشکیل دهیم.
عباس راشاد افزود: در ایران جوانان رده های سنی 14 تا 29 سال هستند که به گفته مقام معظم رهبری در این سن آنان باید به مقوله تحصیل، تهذیب و ورزش بپردازند.
راشاد افزود: اولین جلسه ستاد به منظور آشنایی با وظایف و چشم اندازهای این ستاد است ولی آنچه دیده می شود این است که آئین نامه این ستاد بصورت کلی است و ممکن است از برخی مواقع باعث انحراف این ستاد گردد لذا بهتر است تا این آئین نامه تقلیل یابد و بر اساس نیازها و ظرفیت های شهرستان بازبینی گردد تا بتوان بهتر عمل کرد.
راشاد گفت: بدون شک تشکیل کمیته های تخصصی اجتماعی اقتصادی، فرهنگی و تربیتی ذیل این ستاد بسیار ضروری است و در دو بخش شهرها و روستاها فعالیت خواهد کرد.
وی با اشاره به پیروزی های انقلاب اسلامی و عملیاتهای موفق خاکی و آبی ایران در هشت سال دفاع مقدس افزود: در این دوران کشورمان بر اساس ظرفیت ها ، شناخت هایی از خود و تجهیزاتش تئوری های عملیات را پایه ریزی کرد و توانست در این مسیر موفق گردد پس بدون شک ما نیز باید بر اساس ظرفیت های خود عمل کنیم.
راشاد گفت: باید برای رفع مشکلات نگرش جدیدی داشته باشیم و اینکه مثلا در مقابل مشکلات اشتغال کشورهای دیگر چه کرده اند و ما نیز باید مسیر آنان را طی کنیم درست نیست چرا که ظرفیت ها ها و شرایط آنان متفاوت از ماست.
وی افزود: دستورات ستاد باید بصورت عملیاتی باشد و در ذیل آن کار کارشناسی و تخصصی صورت گیرد و از موازی گری در امورات پرهیز گردد.
راشاد با اشاره به وضعیت دانشگاهها گفت: تثبیت هویت افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و بدون شک این کارها باید در دوران مدرسه و در مقطع دبیرستان صورت گیرد تا افراد در بدو ورود خود به دانشگاهها به ناگاه رنگ عوض نکنند و بتوانند هویتی را که از قبل داشته اند را حفظ کنند.
نظر شما