به گزار ش خبرنگار مهر، علی عبادیان قبل از ظهر پنج شنبه در همایش معماری و شهرسازی معاصر در دانشگاه پیام نور تبریز اظهار داشت: امروزه تمام مراکز علمی مصمم هستند تا تولیدات علمی را به سمت کاربردی شدن ببرند تا از این طریق برخی مشکلات صنعتی و اقتصادی کشور حل شود.
وی ادامه داد: امروزه باید فارغ التحصیلان دانشگاه ها دارای چنان سطح مهارتی باشند که بعد از خروج از دانشگاه ها در صنایع مختلف مشغول به کار شوند.
عبادیان در خصوص این همایش اظهار کرد: در این همایش اسیب های شهرسازی به خوبی بررسی خواهد شد که البته سعی خواهیم کرد از خروجی این مقالات در طراحی ها ومعماری های شهری تبریز استفاده کنیم.
ساناز لیتکوهی، مدیر گروه معماری سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور نیز در این همایش اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در ابتدا بر روی رشته های علوم انسانی متمرکز بود اما به تدریج تمرکز این دانشگاه بر روی رشته های هنری و فنی و حرفه ای هم کشیده شد.
وی به رویکرد این دانشگاه برای پرداختن به آموزش مجازی اشاره کرده وگفت: رویکرد جدید دانشگاه پیام نور پرداختن به رشته های مجازی است و تلاش جدی این دانشگاه بر روی حذف حضور فیزیکی دانشجویان در کلاس های درسی است.
لیتکوهی افزود:خوشبختانه دانشگاه پیام نور توانسته در چند ساله اخیر نتایج درخشانی را در حوزه هنر و فرهنگ به دست آورد و برخی دانشجویان ممتاز کشوری در این حوزه ها دانشجوی این دانشگاه ها هستند.
وی ادامه داد: حفظ و نگهداری از میراث های تاریخی کشورمان چراغ راهی برای پیشرفت و توسعه فرهنگی کشور محسوب می شود.
نظر شما