عبدالرحمان رستمیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اردوگاه شهید صدوقی چشمه علی دامغان که در منطقه خوش آب و هوا واقع شده است نیاز به ملی شدن دارد.
وی افزود: امیدواریم این درخواست در کنار دیگر درخواست های ما از وزیر آموزش و پرورش با همت شخص وزیر به عنوان بالاترین مقام وزارتخانه برای خدمت رسانی به جامعه بزرگ فرهنگیان کشور هرچه زودتر تحقق پیدا کند.
رستمیان اضافه کرد: برای ملی شدن اردوگاه شهید صدوقی چشمه علی دامغان زمین به اندازه لازم پیش بینی شده است و تمام زمینه ها برای ملی شدن این اردوگاه فراهم است.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با توجه به موقعیت استراتژیک شهرستان دامغان و اتصال این شهرستان به شرق، غرب، شمال و جنوب کشور و محل عبور سالانه 15 میلیون نفر زائر حرم مطهر ثامن الحجج(ع) از این شهرستان می طلبد که اردوگاه فعلی شهید صدوقی چشمه علی دامغان به اردوگاه ملی ارتقا پیدا کند.
رستمیان گفت: فرهنگیان کشور، استان و شهرستان دامغان شایسته خدمات بهتر هستند که امیدواریم این خدمات در زمینه های مختلف به این قشر که زحمات فراوانی درجهت تربیت نسل آینده بر عهده دارند گسترش پیدا کند و رضایت آنان را به دست آوریم.
نظر شما