۱۰ دی ۱۳۹۱، ۱۵:۰۱

وزیر ارشاد خبر داد:

آموزش سواد دیجیتالی به 16میلیون نفر/ اعطای گواهینامه معتبر ملی

آموزش سواد دیجیتالی به 16میلیون نفر/ اعطای گواهینامه معتبر ملی

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز برنامه آموزشی باشگاه سواد دیجیتالی برای آموزش اقشار مختلف جامعه خبر داد و گفت: 16 میلیون نفر تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال که در تالار وحدت برگزار شد ارتقای سطح سواد دیجیتالی را جمله اهداف اجرای این برنامه آموزشی عنوان کرد و گفت: با ثبت نام در این طرح، افراد از ظرفیت شبکه ملی فرهنگ بهره مند خواهند شد.

وی با بیان اینکه این طرح با همکاری دانشگاه تهران و بهره گیری از اعضای هیات علمی در 1060 شهر کشور اجرایی خواهد شد تاکید کرد: در طرح آموزش سواد دیجیتالی 16 میلیون نفر در دو فاز، پس از تعیین سطح، آموزش می بینند و گواهینامه معتبر ملی دریافت می کنند.

حسینی داشتن سواد دیجیتالی را لازمه زندگی امروز جوامع برشمرد و گفت: باید به بهره برداری از ظرفیتهای فضای مجازی و تولید محتوای دیجیتال در این عرصه بیش از گذشته توجه شود. 

 


 

کد خبر 1779561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha