به گزارش خبرنگار مهر، دکتر رسول انتظار مهدی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران به اجرای برنامه های حمایت روانی - اجتماعی در مدرسه روستای شین آباد پیرانشهر اشاره کرد و افزود: همچنین یک تیم تخصصی سلامت نیز در بیمارستان حضرت امام خمینی(ره) ارومیه مستقر شده و با استفاده از ابزارهای لازم اقدام به تشکیل جلسات سه گانه مهارت و تکنیک های لازم کرده اند.
وی با بیان اینکه در این تیم های سلامت کارشناسان بهداشت روان مراکز بهداشت شهرستانهای ارومیه، تکاب، ماکو، بوکان، سردشت و میاندوآب حضور دارند اظهارداشت: در این راستا ضمن غربالگری حدود ۱۶۰ نفر، تعداد شش نفر از دانش آموزان که نیاز به مداخله انفرادی داشتند شناسایی و مداخلات لازم همچنان ادامه دارد.
انتظار مهدی در ادامه به برگزاری ۳۶ مورد برگزاری تعداد جلسات مداخله اشاره کرد و گفت: بازگویی روان شناختی و کنترل افکار، کنترل بر انگیختگی، رفتارهای اجتنابی در گروه های ۱۰ – ۸ نفره برای جمعیت هدف در حال اجراست.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی برگزاری چهار مورد کارگاه آموزشی برای تسهیل گر و کمک تسهیل گرها، توزیع هزار سری رسانه های آموزشی ویژه عمومی مردم، نوجوانان، معلمین و کودکان، برگزاری کارگاه آموزشی و توجیهی برای داوطلبان بهداشتی شهرستان پیرانشهر را از دیگر اقدامات ذکر کرد.
وی تداوم جلسات بین بخشی و درون بخشی جهت ایجاد تعاملات بیشتر در راستای ارتقای کیفی برنامه حمایتهای روانی – اجتماعی، تمهیدات لازم در خصوص ارجاع دانش آموزان دارای نشانه های اختلالات روانی به روانپزشکان محترم پیرانشهر یا بستری شده در بیمارستان ها و توانمند سازی اولیا و مربیان مدرسه مذکور برای همکاری در راستای شناسایی دانش آموزان نیازمند به حمایت های روانی – اجتماعی را از دیگر اقدامات برشمرد.
انتظار مهدی ادامه داد: بر اساس مکاتبه با معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و معاون امور درمان دانشگاه متبوع برای اجرای برنامه حمایت روانی – اجتماعی در حوادث غیر مترقبه برای مصدومان بستری و خانواده ایشان در بیمارستان های سینا(تبریز) و امام خمینی(ره) ارومیه برنامه های مداخله روانی و اجتماعی اجرایی شده است.
نظر شما