به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه دویست و هفتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد که در این جلسه تقاضای حضور و عضویت در کمیسیون بررسی طرح ها و تبلیغات شهری شهرداری ، بررسی لایحه اصلاحی هزینه های دفاتر خدمات تسهیلگری و نوسازی، و بررسی اعمال 50 درصد تخفیف عوارض بافت فرسوده در خصوص یک طبقه تشویقی در این پهنه مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
عضو شورای شهر شیراز در خصوص تابلو های تبلیغاتی شهرداری گفت: زمانی که در مسیر خیابان های شیراز حرکت می کنیم بخصوص منطقه چمران تابلوهای تبلیغاتی فراوان و با اسامی شرکت های تبلیغاتی متفاوت به چشم می خورد.
مهدی خانی ادامه داد: شهرداری باید گزارشی از وضعیت درآمد حاصله از تابلو تبلیغات ارائه دهد تا در این خصوص اطلاع بیشتر شود.
دفاتر تسهیل گری و نوسازی به بحث برون سپاری درشهرداری کمک می کند
عضو دیگر شورای شهر در خصوص بررسی اصلاحی هزینه های دفاتر خدمات تسهیلگری و نوسازی گفت: تشکیل دفاتر تسهیلگری که تجربه آن در کلانشهرهای تهران و مشهد نیز دیده شده به هزینه کمک می کند.
مضفر مختاری اظهار داشت: در بافت فرسوده در بحث تجمیع کارهای زیادی در حال انجام است و باید بتوان این موضوع را به خوبی مدیریت کرد و تسهیلات را به سمت این بخش سوق دهیم .
وی با اشاره به عملکرد دفاتر تسهیلگری ادامه داد: هزینه دفاتر براساس کار آنها مشخص می شود و وام و تسهیلات داده شده در این بخش و ایجاد دفاتر کمک به بحث برون سپاری در شهرداری می کند.
عضو شورای شهر اضافه کرد:با مراجعه به دفاتر مردم از حضور و گذران مراحل طولانی معاف می شوند و از اجرای آن مردم نیز استقبال می کنند.
دادن تمام اختیارات به دفاتر ایجاد حقوق انحصاری می کند
مهدی خانی دیگر عضو شورای شهر ادامه داد: نباید با راه اندازی دفاتر خدمات تسهیلگری و نوسازی انحصار ایجاد کرد و باید خود شهروندان نیز قادر به انجام کار خود باند و الزام مراجعه به این دفاتر وجود نداشته باشد .
وی ادامه داد: این حالت باعث ایجاد حقوق انحصاری برای دفاتر می شود که این رفتار غلطی بشمار می رود که با اضاف کردن تبصره م ی توان مردم را در انجام اقدامات آزاد گذاشت و همچنین کمک به کاهش رفتار سلیقه ایی کرد.
کاهش هفت خان شهرداری به کمک دفاتر
محمد حق نگر، عضو شورای شهر نیز در این خصوص اضافه کرد: مردم برای گرفتن مجوز و ایجاد تغییرات مجبور به گذر از هفت خان شهرداری هستن که با ایجاد دفاتر تسهیلگیری می توان روند انجام کار را سرعت بخشید.
وی افزود: با ایجاد دفاتر در بخش های فرسوده شهر و دیگر مناطق به علت آشنایی فرد روند کار و انجام آن به صورت گروهی می توان کارها را سرعت داد و همچنین به کاهش هزینه نیز کمک کرد.
مشکل اساسی تعدد تصمیم گیری
دیگر عضو شورای شهر ادامه داد: یکی از مشکلات اساسی که مانع انجام کار است تعدد مناطق تصمیم گیری است که باعث ایجاد سردرگمی در مردم می شود
معصومه زارع بیان کرد: با اجرای آزمایشی این طرح و برداشتن الزام برای مراجعه به دفاتر می توان این موضوع را مورد بررسی قرار داد و کمک به حل مشکلات مردم کرد.
نقیب زاده در خصوص سیاست های تشویقی در بافت فرسوده گفت: مدت زیادی بحث سیاست تشویقی در بافت فرسوده مطرح است در شورای دوم سیاست گذاشته و در سال 86 شورای سوم، با ارائه پیشنهادی سیاست های تشویقی را رد کرد.
عضو شورای شهر ادامه داد: عدم اعمال سیاست تشویقی باعث شد مردم از نوسازی های ساختمان در بافت فرسوده و قدیمی شیراز منصرف شوند که باید بتوان سیاست متناسب با نوسازی بافت فرسوده تصویب کرد.
شهردار شیراز در خصوص طرح خدمات تسهیل گری و سیاست تشویقی در بافت فرسوده گفت: برای برنامه ریزی کلیه مناطق را در نظر گرفت چراکه ممکن است دو منطقه در کنار هم یکی بافت فرسوده محسوب شود و دیگری که حتی وضعیت وخیم دارد فرسوده به حساب نیاوریم و باید بافت فرسوده واقعی در تصمیم گیری در نظر گرفت
پاک فطرت با اشاره به اینکه در گذشته بحث تراکم تشویقی وجود نداشت ادامه داد: براساس دستور دولت بافت فرسوده در مدت 10 سال باید احیا شود و تراکم تجمعی کمک به ایجاد معابر، فضای سبز در بافت می کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه ایجاد دفاتر تسهیلگری نوسازی کمک به شهرداری گفت: این طرح از نظر مادی به نفع مردم است و همچنین از تصمیمات سلیقه ی، تلف شدن وقت جلوگیری می کند و مردم با دادن درخواست خود و طی مراحل توسط دفاتر به راحتی می توانند پروانه دریافت کنند.
شهردار شیراز تصریح کرد: تعداد زیاد شرکت در مناطق نیاز نیست و مردم در صورت درخواست مراجعه شخصی می توانند از این دفاتر نامه دریافت و بعد مراجعه کنند تا بدین ترتیب صدور پروانه سریعتر و رضایتمدی بیشتر شود.
نظر شما