۱۰ دی ۱۳۹۱، ۱۶:۵۰

رحمانی:

بیش از هزار موقوفه در قوچان فعال است

بیش از هزار موقوفه در قوچان فعال است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان گفت: براساس داده های آماری درحال حاضر یک هزار و 157 موقوفه در این شهرستان فعال است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالحمید رحمانی حسینی در آستانه هفته وقف اظهار کرد: این موقوفات دارای سه هزار و 100 رقبه است که اغلب آن در مناطق روستایی قراردارد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان بیان کرد:70 درصد درآمد این موقوفات صرف عزاداریها و بقیه برای امورخیریه، ایتام و امور‌ حوزه های علمیه هزینه می شود.

حجت الاسلام رحمانی گفت: بزرگترین موقوفه شهرستان موقوفه محمدرضا و محمد تقی محمودی و امامزاده سلطان ابراهیم (ع) است.

وی افزود: موقوفه محمودی بیش از 120 رقبه دارد که در روستایی به همین نام واقع شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان نقش وقف و بقاع متبرکه در ترویج و نشر فرهنگ، ‌معارف وآموزهای دینی را مهم برشمرد و گفت: توجه به این مولفه ها می تواند انسان  را در زمینه های اعتقادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بیمه کند.

کد خبر 1779801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha