به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی مولوی در جلسه کارگروه بانوان و خانواده شهرستان نهاوند که بعد از ظهر امروز در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر مراکز مشاوره خانواده در ادارات آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، حوزه علمیه، بهزیستی و دادگستری شهرستان نهاوند فعال هستند.
وی گفت: این تعداد مراکز مشاوره در ادارات شهرستان کافی نیست و باید سایر ادارات هر چه سریعتر نسبت به راه اندازی مراکز مشاوره خانواده اقدام کنند.
وی یکی از اهداف مهم این جلسات را اطلاع از اقدامات انجام شده توسط دستگاه ها و گسترش همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مرتبط با موضوع خانواده دانست و گفت: هر یک از دستگاه ها باید پس از اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی در راستای تحکیم خانواده به بررسی میزان اثرگذاری آن برنامه ها بپردازند.
فرماندار نهاوند گفت: همه مسئولان باید قبل از انجام هر نوع برنامه ریزی به شناخت نیازها و مشکلات موجود در حوزه مربوطه بپردازند و سپس برای پاسخ به آن نیازها و رفع مشکلات برنامه هایی را طراحی و اجرا کنند.
وی بیان کرد: پایین آمدن سن ازدواج، اعتیاد جوانان، ازدواج ناخواسته و بیکاری از مهمترین آسیب های اجتماعی است که اساس تحکیم و ثبات خانواده را در شهرستان نهاوند تهدید میکند.
فرماندار نهاوند گفت: تحکیم بنیان خانواده و پرداختن به امورات بانوان و حل مشکلات آنان ضروری است چراکه تربیت فرزندان در اسلام به عهده بانوان بوده و بانوان نقش مهم و اساسی در تعلیم و تربیت فرزندان و تحویل آنان به جامعه دارند.
وی گفت: امور بانوان دستگاههای اجرایی باید پیشنهادهای عملی خود را به صورت ماهانه ارائه کنند تا با طرح در کارگروه بانوان و خانواده، زمینه اجرای آنها فراهم شود.
وی ایجاد روحیه نشاط و امیدواری در بین جوانان و دانش آموزان را از اهداف مهم راه اندازی مراکز مشاوره خانواده دانست.
نظر شما