به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد هاشمی فر با بیان اینکه نخستین کارگاه تخصصی مبانی، ساخت، مشخصهیابی و کاربردهای نانومغناطیس اردیبهشت ماه سال آینده به همت قطب علمی نانو فناوری کاربردی برگزار میشود، اظهار داشت: ایجاد بسترهای لازم به منظور تحقیقات گستردهتر و تبادل اطلاعات میان محققان این زمینه از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
وی با اشاره به اهمیت نانو ذرات مغناطیسی در ایجاد تحولات جدید در علوم مختلف از جمله بخشهای مختلف پزشکی تصریح کرد: نانو ذرات مغناطیسی در علوم نوین پزشکی به عنوان حاملهای دارو رسان، نقش به سزایی در انتقال مطمئنتر، دقیقتر و مؤثرتر داروها به بافتهای آسیب دیده بیماران ایفا میکنند.
دبیر اجرایی نخستین کارگاه تخصصی نانومغناطیس و کاربردها دانشگاه صنعتی اصفهان و دبیر اجرایی نخستین کارگاه تخصصی نانومغناطیس و کاربردها، صنایع الکترونیک پیشرفته را از دیگر حوزههای تأثیرپذیر از فناوری نانو ذرات مغناطیسی دانست و افزود: بهرهمندی این صنایع از نانو مواد مغناطیسی، بسترهای لازم به منظور ایجاد صنایع الکترونیک مدرن، توانا و کارآمد را فراهم آورده است.
وی ادامه داد: نسل آینده الکترونیک تحت عنوان اسپینترونیک، شامل ترکیبی از نانو مواد مغناطیسی و قطعات الکترونیکی است که با ایجاد محصولات الکترونیکی در ابعاد بسیار کوچکتر و برخوردار از قطعات فشردهتر، کاهش چشمگیر مصرف انرژی را نیز به همراه دارد.
هاشمیفر فناوری ذخیره اطلاعات را از دیگر بخشهای بهرهمند از نانو مواد مغناطیسی برشمرد و گفت: با بهرهگیری از این مواد، پیشبینی میشود که در آینده نزدیک ضمن ایجاد تحولی بزرگ در این حوزه، حافظههای دائمی با سرعت بسیار بالاتر تولید شود.
وی با اشاره به مباحث چهارگانه مورد بررسی در این کارگاه، تدریس تکنیکهای پیشرفته ساخت و مشخصهیابی مواد نانومغناطیس و نیز آشنایی با حوزههای کاربردی نانومغناطیس را از مهمترین محورهای برگزاری نخستین کارگاه تخصصی نانومغناطیس بیان کرد.
مدیر قطب علمی نانو فناوری کاربردی دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: کارگروه علمی این کارگاه تخصصی از اساتید برجستهای از دانشگاههای صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، تهران، علم و صنعت ایران، شهید بهشتی، علوم پزشکی تهران، مؤسسه ماکس پلانک آلمان، کاشان، شهید چمران اهواز، صنعتی مالک اشتر و رازی کرمانشاه خواهد بود.
نظر شما