۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۸:۴۲

نمايندگان تشكلهاي دانشجويي در ميزگرد خبرگزاري "مهر" تاكيد كردند: تنها كساني مي توانند به مبارزه با فساد بپردازند كه وامدار مردم باشند//عدالت تبديل به شعار شده است، اين رويه بايد تغيير كند

نمايندگان جنبش دانشجويي در ميزگردي كه در خبرگزاري "مهر" برگزار شد، عنوان كردند: تنها كساني مي توانند به مبارزه با فساد بپردازند كه فقط وامدار مردم باشند.

در ادامه ميز گرد نيز حاضران به سوالي درخصوص برنامه هاي تشكلهاي خود براي مبارزه علمي با فساد اقتصادي و آسيب شناسي در اين حوزه پاسخ گفتند.

نماينده بسيج دانشجويي در ادامه اين ميزگرد گفت: چون جنبش دانشجويي مستقيما در پيام شش آبان سال 81 براي پيگيري اين موضوع مورد خطاب واقع شده است، ما آن را وظيفه اي جهادي برگردن خود مي دانيم.


نادعلي عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي

 

نادعلي افزود: در بسيج دانشجويي نيز تلاش شده عدالت طلبي به گفتمان غالب تبديل شود و سعي ما بر اين بوده تا به جاي كلي گويي و شعاردادن، نسبت به اجرايي كردن اين پيام مهم كوشا باشيم.

 

ديگر عضو حاضر در اين نشست نيز در ادامه اضافه كرد: وظايف جنبش دانشجويي و برنامه هاي آنها براي مبارزه با مفاسد اقتصادي با هم تطابق ندارد و همين باعث مي شود مباحث در حد كليات باقي بماند.


خضريان عضو شوراي مركزي اتحاديه انجمن هاي دانشجويان مستقل

خضريان راه حل برون رفت از اين رخوت را در اين نكته دانست كه بايد فرهنگ عمل به وعده ها، رفع كم كاريها از طرف مسوولين و فرهنگ پرسشگري ازسوي مردم و پاسخگويي از طرف كارگزاران حكومت فراگير شود.

وي اضافه كرد: متاسفانه برخي مسوولان در مقابل كم كاريهاي صورت گرفته از عملكرد خود دفاع مي كنند و اين به يك ضد تبليغ در كشور تبديل شده است در حاليكه فكر مي كنند از انقلاب دفاع مي كنند.

نماينده جامعه اسلامي دانشجويان نيز با اشاره به وظايف جنبش دانشجويي در اين زمينه ادامه داد: مبارزه همه جانبه با مفاسد اقتصادي وقتي محقق مي شود كه علاوه بر مسوولان، مردم نيز عدالتخواه باشند. در حاليكه اكنون مبارزه با مفاسد اقتصادي تبديل به طنزي تلخ در ميان مردم شده است.


شهسواري عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي دانشجويان 

شهسواري با اشاره به فعاليت هاي جامعه اسلامي دانشجويان در زمينه آشنايي دانشجويان با اين امر گفت: ما هر ساله يك همايش آموزش چند روزه را در دستور كار خود داريم كه عنوان همايش امسال، "عدالت خواهي، هويت گمشده، جنبش دانشجويي" بوده است كه سعي شده تا دانشجويان با مباني حركت عدالت خواهانه آشنا شوند.

خورشيدي نيز در ادامه با اشاره به كمك هاي مختلف رهبر معظم انقلاب در زمينه كمك به جنبش دانشجويي براي فعاليت در عرصه عدالت خواهي گفت: متاسفانه اكنون موضوع عدالت به يك شعار تبديل شده كه همه از آن استفاده ابزاري مي كنند كه بايد اين رويه تغيير يابد.

عضو جنبش عدالت خواه دانشجويي اضافه كرد: ما در بحث عدالت دچار يك فقر تئوريك هستيم در حاليكه در خيلي از جاها دچار فقر تئوريك نيستيم و نياز به عمل ديده مي شود.

فعالان دانشجويي در پاسخ به سوالي در زمينه وظيفه جنبش دانشجويي در قبال مطرح شدن بحث عدالت و مبارزه با فساد توسط كانديداهاي رياست جمهوري اين چنين اظهار داشتند.

نادعلي در اين زمينه گفت: ما به يك قوه مجريه احتياج دارم كه با مجلس هفتم اشتراك گفتمان داشته باشد تا بتوانند با همياري هم مشكلات مختلف مردم را برطرف كنند.

عضو بسيج دانشجويي دانشگاه تهران اضافه كرد: برخي كانديداهاي موجود در محيطهايي مسووليت داشته اند كه پر از مفاسد اقتصادي بوده اما مردم به سمت كسي اقبال خواهند داشت كه مبارزه با فساد و پيگيري مطالبات مردم در صدر برنامه هاي دولتش باشد.

وي افزود: ما به شخص خاتمي علاقه داريم اما بايد براي دولت آينده درسي باشد كه حفظ ساده زيستي رييس جمهور مهم نيست بلكه بايد يك سيستم صحيح در قوه مجريه وجود داشته باشد.

خضريان نيز در ادامه اظهار داشت: مردم نمي توانند به فردي راي دهند كه نه برنامه دارد نه كابينه و نه شاخصه هاي مديريتي لازم؛ بنابراين فردي را انتخاب مي كنند كه بيشترين ملاكها را در اين زمينه داشته باشد و عدالت طلبي از مهمترين اين ويژگيها است.

خضريان راه حل مبارزه با فساد در اين موارد است: 1
1- به وجود آمدن نظارتي قوي و قدرتمند به صورت پايين به بالا.
2- وجود يك دولت انقلابي.
3- سپرده مساله مبارزه با مفاسد اقتصادي به كساني كه از سابقه مشكوك برخوردار نباشند.
4- تقويت كارآمدي سيستم ها و دستگاههاي مختلف در كشور و متناسب كردن دستگاههاي اجرايي امر مبارزه با مفاسد اقتصادي


خورشيدي عضو شوراي مركزي جنبش عدالت خواه دانشجويي
عضو شوراي مركزي جنبش عدالت خواه دانشجويي نيز با تاكيد بر ضرورت نقد برنامه هاي محوري كانديداهاي رياست جمهوري اضافه كرد: اگر حركت دانشجويي به سمتي پيش برود كه فرهنگ انقلابي را در جامعه نهادينه كنيم آنقدر مشكل نخواهيم داشت كه چه كسي بياد و چه كسي برود.

خورشيدي تعامل دانشگاه و مساجد را از نيازهاي ديگر دانست و گفت: حركت عدالت خواهانه از دانشگاهها آغاز گرديده اما بايد به مساجد هم راه يابد و آنها نيز نقشي مطالبه گر در حركت عدالت خواهان داشته باشند.

 

کد خبر 178185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha