به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد منتصر کوهساری ظهر چهارشنبه در بازدید از بند چند منظوره چمخاله افزود: این میزان اعتبار برای دیوار کشی، ساخت یک پست اسکله 40 متری مسافربری و خرید اراضی پیرامونی سرمایه گذاری شده است.
وی اظهارداشت: بنادر از عوامل تسریع در فرآیند توسعه اقتصاد ملی و منطقه ای و یکی از حلقه های اصلی حمل و نقل دریایی و مبادی ورود و خروج کالا به شمار می روند که در سراسر دنیا، حکم دارایی های راهبردی ملی را دارند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان گفت: بنادر با نقش تعیین کننده در سازماندهی فضای ملی می توانند مطابق میل بازار و مشتریان و نیز همگام با تکنولوژی روز، مسیر توسعه و بهبود را طی کنند و جایگاه بهینه و بهره ور را نه تنها برای خود، بلکه برای ذینفعان در بازار رقابتی جهانی فراهم آورند.
وی افزود: بنادر کارآمد و فعال علاوه بر تنوع در صادرات و خروج از اقتصاد تک محصولی، نقش ارزشمندی در کاهش بهای تمام شده کالاها دارند و با توجه به گستردگی سواحل دریایی کشور، این زیرساخت ها می توانند جریان سرمایه گذاری را به درون فضای ملی هدایت کنند.
کوهساری اظهارداشت: افزون بر 90 درصد از تجارت جهانی از طریق حمل و نقل دریایی انجام می شود زیرا این نوع حمل و نقل دارای مزایای بسیاری همچون قیمت ارزان، انتقال حجم و وزن انبوه کالا، انتقال سریع و بی خطر کالاهاست و این مزایا موجب شده تا حمل و نقل دریایی و راه های آبی از توجه ویژه ای برخوردار شوند.
وی ادامه داد: حمل و نقل دریایی کالاها نقش کلیدی در تجارت خارجی بویژه تجارت فرا قاره ای جهان دارد و بدون وجود حمل و نقل دریایی، واردات و صادرات کالا که پایه تجارت مدرن جهانی است، امکان پذیر نیست.
وی یادآورشد: در حال حاضر ۹۵ درصد واردات و ۸۵ درصد صادرات کشور از طریق بنادر صورت می گیرد بنابراین با توجه به حجم گسترده صادرات و واردات کالا، توسعه بنادر کشور به عنوان دروازه های ارتباطی کشور، امری الزامی است.
نظر شما