به گزارش خبرگزاری مهر، امیر قادری در جلسه بررسی راهکارهای قانونی برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز حاشیه شهر سنندج اظهار داشت: با اجرای دقیق قانون منع فروش و قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات و بررسی مهندسی مجدد طرح های توسعه شهری قطعا روند ساخت و سازهای بدون مجوز در روستاهای حاشیه و حریم شهرها و محلات و نواحی منفصل شهری به حداقل ممکن می رسد.
وی افزود: عدم مدیریت در این زمینه ضربات جبران ناپذیری به سرمایه های ملی از طریق افزایش ساخت و سازهای بی رویه خواهد رساند.
مدیر کل دفتر فنی استانداری کردستان ادامه داد: عدم رعایت نکات ایمنی و استاندارد سازی در ساخت و سازهای غیر مجاز سلامت و ایمنی شهروندان را به مخاطره می اندازد.
قادری یادآور شد: در این راستا دستگاه های متولی باید نظارت و بازرسی های خود را بر نحوه ساخت و استفاده از مصالح ساختمانی بیشتر کرده تا ضریب امینت ساخت و سازها افزایش یابد.
وی بیان کرد: جلوگیری از توسعه نامتوازن مناطق منفصل شهری و نواحی حاشیه شهرها نیازمند برنامه ریزی منسجم و تدوین مقررات و نیز همکاری مردم و مسئولان است.
3800 واحد عمده فروش و خرده فروش برنج در کردستان بازرسی شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در 9ماهه سال جاری تعداد سه هزار و 858 واحد صنفی در استان مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد بازرسی هزار و 298 مورد عمده فروش و دو هزار و 560 مورد خرده فروش مورد بازرسی قرار گرفتند.
سیروس شاه غیبی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در راستای جلوگیری از افزایش قیمت ها و نوسانات قیمتی در بازار، حوزه بازرسی و نظارت این سازمان با استفاده از توان تمام نیروهای بازرسی اعم از بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، نیروهای بازرسی اصناف و همچنین بازرسان افتخاری اقدام به برگزاری گشت های مشترک و بازرسی از واحدهای صنفی عمده فروش و خرده فروش برنج در استان کرده اند.
وی افزود: از این میزان بازرسی صورت گرفته تعداد 49 مورد پرونده در عرصه عمده فروش و خرده فروشی تشکیل شد که برای رسیدگی بیشتر به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: در مجموع ارزش کل پرونده های تشکیل شده بالغ بر دو میلیارد ریال است.
شاه غیبی یادآور شد: همکاری خوب و گسترده مردم هم به کمک بازرسان این سازمان می تواند عرصه را بر اخلال گران اقتصادی تنگ تر کند.
وی بیان کرد: هم اکنون در هر کدام از شهرستان های استان چندین مرکز، کار توزیع برنج به قیمت مصوب را برعهده دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان از شهروندان درخواست کرد تا با آرامش و تهیه فقط مصرف روزانه خود در راه درست توزیع کردن این برنج ها عرصه را بر سودجویان ببندند و اظهار امیدواری کرد: در چند روز آینده با توزیع نامحدود برنج در بازار نگرانی شهروندان مرتفع می شود.
شاه غیبی گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحدهای صنفی اعم از کم فروشی، گرانفروشی و عدم درج قیمت واحدهای مختلف صنفی مراتب را با شماره تلفن 124 و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان ها و در مرکز استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت مراجعه کرده و موارد تخلف را گزارش دهند.
ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه مهمترین پروژه عمرانی این شهرستان است
فرماندار شهرستان بانه با اشاره به سفرهای استانی هیئت دولت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه را از مهمترین پروژه های عمرانی این شهرستان عنوان کرد.
مسعود منصوری در نشست بررسی رفع مشکلات منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بانه با بیان اینکه در مرحله اول حدود 100 هکتار زمین برای منطقه ویژه تعیین شده بود، اظهار داشت: با توجه به موقعیت زمین و مناسب بودن محل و پیگیری هایی که به عمل آمد سطح احداث این منطقه به 580 هکتار افزایش یافت.
وی همچنین بیان کرد: دستگاه های خدمات رسان نیز موافقت خود را مبنی بر فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز اعلام داشته اند.
فرماندار بانه ادامه داد: ضروری است که شرکت شهرک های صنعتی استان که به عنوان دستگاه های مسئول تعیین شده است نسبت به تملک زمین و انتخاب مشاور و تهیه طرح اجرایی اقدام کند.
منصوری در بخش دیگر از سخنان خود به سرمایه گذاری بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: در این راستا هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و از سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز دعوت به عمل آورد که در این زمینه سرمایه گذاری و همکاری داشته باشند.
وی همچنین از مسئولین استان خواست اموراتی که مربوط به دستگاه های اجرایی استان است را با جدیت بیشتر پیگیری کنند.
نظر شما