سید نصیر سید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از دیگر محدودیت این بخش می توان به هزینه های بالای مبارزه با آفات و بیماری ها و علف های هرز دانست.
وی بیان کرد: هزینه های بالای مبارزه با آفات، بیماریها و علف های هرز، ناکارآمدی سموم که هزینه های بالایی را بر کشاورزان تحمیل می کند از دیگر محمدودیتهاست.
وی با اشاره به دیگر محدودیت های این بخش ادامه داد: محدودیت های دیگر بخش کشاورزی استان، کارآمد نبودن حمایتها از کشاورزان در زمینه تامین به موقع نهاده ها و منابع اعتباری است که سبب نارضایتی و گلایمندی زراعین در این بخش شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان بیان داشت: پایین بودن میزان سرمایه گذاری در بخش تحقیقات کاربردی، ناوگان فرسوده ماشین آلات، کمبود ظرفیت های صنایع تبدیلی، نوسانات شدید بازار و برنامه ای نبودن ساست های تنظیم بازار محصولات کشاورزی در جهت حفظ حقوق تولید کنندگان و مصرف کنندگان از دیگر مشکلات است.
سید محمدی افزود: همچنین عدم پوشش مناسب بیمه، پایین بودن سرمایه گذاری در بخش کشاورزی از دیگر محدودیتهاست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: اراضی زراعی کمتر از یک هکتار در استان را 72/16 درصد، اراضی یک تا پنج هکتار را 25/55 درصد، اراضی پنج تا 20هکتار4/23 درصد و اراضی بالاتر از 20 هکتار را 63/4 درصد تشکیل می دهند.
گلستان 650 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
نظر شما