به گزارش خبرنگار مهر، رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان خلخال صبح دوشنبه در حاشیه این مراسم تصریح کرد: شهرستان خلخال از جمله مناطقی است که با برخورداری از سابقه باستانی نیازمند معرفی ابعاد تاریخی و فرهنگی است.
سید احمد معصومی شناسایی و حوایت از نویسندگان را در تحقق این مهم یادآور شد و افزود: به همین منظور ضروری است نهادهای فرهنگی و اجتماعی در این راستا نهایت همکاری را با پژوهشگران و نویسندگان به اجرا درآورند.
وی با بیان اینکه کتاب واژه نامه تاتی می تواند ابعاد زندگی باستانی قوم تات را نشان دهد، ادامه داد: این کتاب با پژوهش گسترده ای در خصوص زندگی این قوم نگارش شده و به عنوان یکی از میراثهای معنوی شهرستان خلخال است.
زبان تاتی با زبان اوستا مرتبط است
در این مراسم همچنین نویسنده کتاب واژه نامه تاتی نیز با تاکید به اینکه برای نگارش این کتاب پنج سال زمان سپری شده است، تصریح کرد: این مجموعه گردآوری شده گویای قدمت باستانی قوم تات و بیانگر ویژگی های منحصر به فرد این قوم است.
میر داماد بزرگ زاده با بیان اینکه زبان تاتی زبان مادری من است، تصریح کرد: به دلیل اینکه هیچ منبع مستندی در خصوص واژگان این زبان وجود نداشت بر خود لازم دیدم تا این مجموعه را تدوین کنم.
وی افزود: این کتاب ارتباط زبان تاتی با زبان باستانی ایران و زبان اوستا را اثبات کرده و گواه قدمت حیات قوم تات است.
قوم تات از جمله اقوام باستانی ایران است که برخی از بازماندگان آنها در شهرستان خلخال زندگی می کنند.
در پایان این مراسم از نویسنده مجموعه واژگان زبان تاتی با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.
نظر شما