به گزارش خبرنگار مهر، رضا موزونی ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره قصه گویی که در فرهنگ سرای کودک و نوجوان کرمانشاه برگزار شد گفت: دیار کرمانشاه همواره مردمانی را در خود پرورش داده که حماسه آفریدند و ذره ذره خاک کرمانشاه با خون شهیدان رنگین شده است.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه دارای تاریخی طولانی است گفت: سنگ نوشته ها، آثار تاریخی در دینور این مدعا را به اثبات می رساند.
مدیر کل کانون پرورش فکری استان کرمانشاه گفت: کرمانشاهیان مرز نشین همواره حافظ مرزها نیز بوده اند و زنان و مردان شیر دل این دیار همواره در دفاع از این مرزها ایستادگی کرده اند.
وی با اشاره به شانزدهمین همایش قصه گویی، هدف از برگزاری آن را پایداری قصه و قصه گویی در ایران و خانواده های ایرانی دانست و گفت: امیدواریم برگزاری این جشنواره ها سنت دیرپای قصه گویی را در ایران و خانوده های آن گسترش دهد.
وی افزود: در چنین جشنواره هایی تکنیک های قصه گویی به مربیان کانون آموزش داده می شود که خود باعث حرکتی فرهنگی در کشور می شود.
موزونی ابراز امیدواری کرد که مسئولین آموزش و پرورش در مدارس ساعاتی را به امر قصه گویی اختصاص دهند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان کرمانشاه گفت: امروزه دشمن از طرق مختلف هجمه های فرهنگی نسبت به کشور ما وارد می کند که کودکان و نوجوانان بیشترین گروه در معرض این هجمه ها هستند لذا قصه و قصه گویی به عنوان یک ابزار فرهنگی می تواند یکی از راه های مقابله با این هجمه ها باشد.
وی افزود: قصه، فرصت تلطیف عواطف را به بچه ها می دهد و دریچه ای روی زندگی مردمان از گذشته های دور است.
وی با اشاره به جایگاه کرمانشاه در قصه گویی ادامه داد: هم اکنون بیش از 400 قصه مردمی در کرمانشاه وجود دارد که بسیاری از آنها نوشته نشده است و با شبیه سازی و اسامی مستعار در دیگر کشورها نوشته شده است.
وی گفت: اثرات مباحث فرهنگی در طول زمان بروز می کند و در واقع بذرهایی رکه در این راستا کاشته می شوند در طول زمان گل خواهد داد.
وی در پایان گفت: کودکان ما سرمایه آینده و آینده سازان ما هستند، لذا برای داشتن آینده ای روشن باید آنان را جدی گرفت.
نظر شما