به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله نیکنام ظهر چهارشنبه در حاشیه اجرای مرحله اول طرح واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان دیر اظهار داشت: یکی از راهکارها و راهبردهای دستیابی به ریشه کنی بیماری فلج اطفال انجام طرحهای تکمیلی واکسیناسیون است.
وی با بیان اهمیت اجرای این طرح در کشور خاطرنشان ساخت: با توجه به همجواری کشورمان با کشورهای افغانستان و پاکستان که بیماری فلج اطفال در آنجا به صورت آندمیک وجود دارد و امکان ورود بیماری از طریق مرزهای کشور نیز هست، هر ساله این طرح در کشور اجرا میشود.
مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر افزود: این طرح در دو نوبت در فصل زمستان انجام میشود که نوبت اول آن از 17 دی ماه تا 20 دی ماه و نوبت دوم طرح نیز از 28 بهمن ماه تا اول اسفند هر سال انجام می شود.
نیکنام در خصوص گروههای هدف این طرح گفت: طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق سیاری، عشایری و جمعیت غیر ایرانی انجام میشود.
وی با بیان پوشش 100 درصدی انجام طرح در این شهرستان تصریح کرد: در مرحله اول این طرح تعداد 367 نفر از کودکان زیر پنج سال مناطق سیاری و مکانهای صحب العبور و فاقد مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و همچنین کودکان زیر پنج سال جمعیت غیر ایرانی ساکن در شهرستان دیر با مراجعه کارکنان بهداشتی به درب منزل آنان واکسیناسیون فلج اطفال دریافت کردند.
مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اداه داد: در اجرای این طرح 75 روز نفر صرف تلقیح واکسن فلج اطفال به گروه های هدف شده است و 470 دوز واکسن فلج اطفال نیز مصرف شده است.
نظر شما