شهریار افندیزاده در گفتگو با مهر با اشاره به حمل ونقل جاده ای بین کشور ایران و افغانستان، اظهار داشت: با توجه به وجود سه مرز مشترک زمینی با کشور افغانستان سالانه بیش از 700 هزار مسافر بین دو کشور در حال تردد هستند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه ساخت و توسعه پایانه های مرزی در مرزهای مشترک ایران و افغانستان، گفت: ساخت و توسعه پایانه ها در دوغارون در استان خراسان رضوی، میلک در استان سیستان و بلوچستان و ماهیرود در استان خراسان رضوی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به ارایه خدمات برای مسافرین، بیان کرد: در بخش ترانزیت وحمل ونقل کالا کشور افغانستان یکی از شرکای اقتصادی کشور محسوب می شود و اقدامات خوبی نیز در توسعه این بخش به عمل آمده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت امنیت برای حمل و نقل جاده ای میان ایران و افغانستان، اظهار داشت: امنیت در شکور افغانستان از دغدغه های دو طرف است و با ایجاد امنیت بیشتر متقاضیان زیادی برای تردد بین دو کشور بوجود می آید.
افندی زاده تصریح کرد: ساخت پایانه های مرزی، توسعه، بهسازی و ایجاد راه های دسترسی جدید به مرزهای مشترک و حتی احداث ریل و ایجادخطوط دسترسی راه آهن به این مرزها از برنامه های ایران در بخش حمل ونقل با موضوع افغانستان است.
نظر شما