۲۵ دی ۱۳۹۱، ۱۱:۰۰

فرشچی موحد:

بازاری نماها در همدان برخورد قضایی می شوند/ کالاهای بازار شناسنامه می گیرند

بازاری نماها در همدان برخورد قضایی می شوند/ کالاهای بازار شناسنامه می گیرند

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تاکید بر برخورد جدی با متخلفین و بازاری‌نماها، گفت: اجازه مخدوش کردن چهره بازار به فرصت طلبان داده نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در اجلاس ماهانه مجمع امور صنفی شهرستان همدان با بیان اینکه اجرای مطلوب قانون هدفمندی یارانه‌ها بدون حمایت کسبه بازار و واحدهای تولیدی امکانپذیر نبود، گفت: با افرادی که ارز مرجع گرفته‌اند که در خدمت مردم باشند اما سر از بازار دیگری درآورده‌اند و کالای خود را در سیستم توزیع قرار نداده‌اند برخورد می‌شود.

فرشچی موحد با بیان اینکه بازرسان بازار باید رفتار محترمانه‌ای با کسبه داشته باشند، گفت: با مواردی که به چهره بازار خدشه وارد می‌کنند و بازاری‌نما هستند با قاطعیت برخورد می شود.

طرح شبنم از ورود کالای قاچاق وغیرمجاز و تقلبی به بازار جلوگیری می کند

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: طرح شبنم با هدف نصب بارکد بر روی کالاهای خارجی موجود در بازار برای شناسنامه دار کردن و احراز هویت کالا برای مصرف کننده تدوین شده و از ورود کالای قاچاق وغیرمجاز و تقلبی به بازار جلوگیری می کند.

علیرضا شجاعی با بیان اینکه بارکد شبنم از طریق استعلام از سایت مخصوص و یا پیام کوتاه فراخوانی شده و هویت بارکد تأیید یا تکذیب می‌شود، گفت: کالاهای مشمول طرح شبنم در مرحله اول و دوم در حوزه واردات به صورت کامل وارد می‌شود و در سطح عرضه هم به بازاریان فرصت داده شده است که کالاهای مشمول طرح را اظهار کنند.

شجاعی با تأکید بر اینکه کالاهایی که اظهار می‌شوند بارکد گرفته و شناسنامه‌دار می‌شوند، گفت: این طرح از خرداد ماه آغاز شده و مرحله دوم طرح که مرحله خوداظهاری است نیز از ابتدای مهر شروع شده و تا ابتدای بهمن ادامه دارد.

کالاهای بدون بارکد در بازار قاچاق محسوب می شود

وی افزود: پس از پایان این مهلت و پایان خوداظهاری سایت بسته شده و خوداظهاری پذیرفته نمی‌شود و پس از این تاریخ هر کالای مشمول طرحی که در بازار موجود و فاقد برچسب باشد به عنوان کالای قاچاق با آن برخورد می‌شود.

شجاعی ضمن تأکید بر لزوم فعال بودن مجامع و اتحادیه‌های صنفی اظهار داشت: تمامی بازاریان و تمامی وارد کنندگان باید در سطح خرده فروشی به اتحادیه‌های صنفی و در بقیه حوزه‌ها به سازمان صنعت، معدن یا ادارات صنعت، معدن در سطح شهرستان‌ها مراجعه و به تکمیل فرم‌های خوداظهاری و دریافت و نصب بارکدها اقدام کنند.

شجاعی همچنین در خصوص بازرسی از سطح بازار گفت: به دلیل گستردگی و تنوع کالاهای موجود در بازار، مردم باید خود به عنوان بازرس عمل کنند و موارد تخلفی از جمله گرانفروشی، تقلب، کم فروشی، فروش اجباری کالایی در مقابل کالای دیگر و مواردی از این دست که به راحتی قابل رؤیت است را به شماره تلفن 124 اطلاع دهند.

کد خبر 1790397

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha