محمود شکری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در سال های اخیر چالش های اساسی در ارتباط با نقش صنعت و خدمات زیر بنایی وجود داشته که اقدامات مهمی نیز در این جهت صورت گرفته است.
وی اظهارداشت: اغلب برنامه ریزان و سیاست گذاران جهت گیری توسعه اقتصادی را به صنعت و به تبع آن ارائه خدمات زیربنایی معطوف داشته اند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: شهرک های صنعتی با هدف استقرار صنایع کوچک، متوسط و حتی بزرگ مبتنی بر مکان یابی بهینه فعالیت های صنعتی و هماهنگی صنایع با شرایط بومی، فرهنگی و استفاده بهینه از ظرفیت های تولیدی موجود، کارآیی نظام اقتصادی را افزایش می دهد.
وی افزود: ایجاد نواحی صنعتی با در نظر گرفتن استراتژی مکان یابی صحیح و مناسب استقرار شهرک صنعتی و امکانات بالقوه هر منطقه گامی مهم در راستای تحقق اهداف توسعه صنعتی است که ابزار مهمی برای حداقل کردن هزینه خدمات زیربنایی، تسهیل در برنامه ریزی و هدایت کارگاه ها برای اجرای برنامه های توسعه خودکفایی کشور همچنین کنترل آلودگی محیط زیست، تشویق مردم در جهت روی آوردن به کارهای تولیدی، بردن صنعت به مناطق کم توسعه و ارتباط متقابل بین صنایع مختلف است.
شکری ادامه داد: مکان یابی بهینه فعالیت های صنعتی کارآیی نظام اقتصادی را افزایش می دهد زیرا از نظر اقتصادی، امکانات طبیعی هر مکان برای استقرار فعالیت های بخصوصی مساعد است.
نظر شما