به گزارش خبرنگار مهر، حسن بختیاری در نشست خبری که پیش از ظهر چهارشنبه در شورای اسلامی شهر قم برگزار شد، اظهار داشت: از تاریح هشتم آبان تا پایان آذر 86 توافقنامه در جلسات شورا تصویب شد و 31 لایحه از سوی شهرداری و یک طرح نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: مهمترین مصوبه این مباحث و جلسات، ابلاغ سیاستهای بودجه سال 92 شهرداری قم بوده است که پس از بررسیهای انجام شده به مجموعه شهرداری ابلاغ شد.
بختیاری افزود: شهرداری قم براساس قانون مکلف است تا پایان دی ماه بودجه سال بعد را در هیئت بررسی بودجه، بررسی کند و برای تصویب به شورای اسلامی شهر ارسال کند، دوستان شهرداری نیز مشغول به این کار هستند و بلافاصله برای برای تصویب وارد شورا میشود.
تدوین بودجه سال 92 در چارچوبهای اقتصاد مقاومتی
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه برای مشخص کردن محورهای اساسی بودجه، سیاستهایی از سوی شورا ابلاغ شده است، گفت: از مهمترین این سیاستها تدوین بودجه سال 92 در چارچوبهای اقتصاد مقاومتی است.
وی تاکید کرد: شرایط حاکم بر کشور و تحریمها منجر شده است تا شهرداری نیز در بحث منابع و درآمد دچار محدودیتهایی شود و سال 92 باید با یک رویکرد انقباظی در هزینههای مختلف جلوبرود.
بختیاری با اشاره به اینکه اصل صرفه جویی و پرهیز از اسراف و صیانت از اموال عمومی در تمامی هزینهها به ویژه هزینههای جاری مدنظر قرار میگیرد، گفت: ارتقای سطح کیفی نیروها با هدف افزایش بهره وری و کارایی سرمایههای انسانی باید مد نظر قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: یکی از راههای مهم در اقتصاد مقاومتی موضوع مشارکت مردم در اداره شهر وبحث برون سپاری و کاهش تصدیگریها است.
وی اضافه کرد: از دیگر موضوعهای مورد بررسی اولویت بخشیدن به تسریع و تکمیل پروژههای نیمه تمام به ویژه طرح پیامبر اعظم (ص) و جلوگیری از شروع پروژههای عمرانی غیر ضروری و غیر عملیاتی است.
به گفته بختیاری از دیگر مباحث مطرح شده در بودجه سال آینده شهرداری قم، توجه به ارائه خدمات غیر حضوری و الکترونیکی به شهروندان است.
وی افزود: همچنین بحث ارتقا مدیریت سامانههای حمل و نقل عمومی از دیگرموارد مورد تاکید شورای اسلامی شهر قم در بررسی بودجه سال 92 است.
ایجاد 16 ایستگاههای دوچرخه در سطح شهر قم
بختیاری ضمن اشاره به اینکه مجوز انعقاد قرارداد با بخش خصوصی جهت احداث 16 ایستگاه دوچرخه در سطح شهر صادر شده است، گفت: هم اکنون پیمانکار در حال آماده کردن مقدمات احداث 6 ایستگاه است که در مجموع این 6 ایستگاه، 250 دوچرخه تعبیه میشود و مدت بهره برداری از کل این پروژه هشت سال است.
وی با بیان اینکه این 6 ایستگاه شامل میدانهای رسالت، مطهری، امام خمینی(ره)، تقاطع انقلاب و عمار یاسر، میدان جهاد ومیدان توحید است، گفت: از مصوبات دیگر شورای اسلامی شهر قم تصویب مجوز واگذاری هزار مترمربع فضای زمینهای باغ کرباسی جهت احداث ایستگاه آتش نشانی است.
وی تاکید کرد: امیدواریم تا با اقدامات مناسب تا پایان سال جاری 10 ایستگاه آتش نشانی از که اعتبار آن با کمک دفتر رهبر معظم انقلاب تامین شده است احداث شود، در واقع هم اکنون مطالعات مکانی و جانماییها انجام گرفته است.
تا 22 بهمن تابلوهای شهری شامل 25 درصد تخفیف عوارض شهرداری میشوند
بختیاری با بیان اینکه مصوبه 25 درصد تخفیف عوارض تابلوهای سطح شهر تا 22 بهمن ماه نیز در شورای اسلامی شهر تصویب شده است، افزود: شهرداری قم همچنین مکلف شد تا پیگیر واگذاری 25 درصد از قطعات تجاری منطقه پردیسان باشد تا شهروندان این منطقه نیز بتوانند با سهولت بیشتری اقلام مورد نیاز خود را تهیه کنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم پیرامون احداث منوریل گفت: فعالیتها برای احداث منوریل با سرعت خوبی درحال انجام است و هم اکنون مشکل اعتبار وجود ندارد، درواقع اگر کارها همینگونه ادامه یابد اواخر امسال یا اوایل سال جاری قطعه اول فاز یک منوریل که شامل پارک سوار شمالی تا میدان مطهری است، احداث میشود.
مترو با مشکلات اعتباری روبه رو شده است
وی با تاکید بر اینکه در خصوص عبور منوریل از مقابل حرم مطهر هنوز تصمیمی گرفته نشده است، گفت: پروژه مترو با مشکلات اعتباری روبه رو شده است و روند ادامه این پروژه کند پیش میرود، در واقع باید به اینکه نکته توجه داشت که اهمیت مترو برای شهر ما کمتر از منوریل نیست.
بختیاری در پایان گفت: مذاکرات اولیه هم در موضوع مترو و هم در موضوع طرح پیامبراعظم (ص) با طرفهای چینی انجام شده است اما به جمع بندی کامل نرسیدهایم و تا امروز نمیتوان با قطعیت گفت که چینیها وارد این طرحها به صورت رسمی شدهاند.
نظر شما