به گزارش خبرنگار مهر، همایش بزرگ شوراهای آموزش و پرورش فیروزکوه ظهر شنبه با حضور سعید افشار نادری فرماندار سابق فیروزکوه، حجت الاسلام عبدالعلی استیری نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه فیروزکوه، یعقوب ایمانی رئیس آموزش و پرورش این شهرستان و دیگر مسئولان برگزار شد.
سعید افشار نادری در این همایش گفت: خداوند در وجود همه انسانها استعدادها و توانمندیهایی را به ودیعه گذاشته که از طریق آموزش و پرورش رسمی و غیررسمی به فعلیت می رسد؛ شورای آموزش و پرورش یک تمرین مشارکت است که تبیین اهداف آن باید به طور مستمر در طول سال انجام شود تا به صورت فرهنگ درآید.
وی معلمان و مربیان را اساس و رکن اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برشمرد و ادامه داد: به فرموده رهبری "آموزش و پرورش مجرایی است که میلیونها نفر از آن عبور می کنند و مواد اولیه محصول نهایی آن (انسان) در اختیار معلمان است".
فرماندار سابق فیروزکوه بیان کرد: با عنایت به این موضوع آحاد جامعه از اقشار و گروه های مختلف باید به این شورا یاری رسانند و حساسیت و دغدغه های کار آن به عموم اجتماع منتقل شود.
انسان نیازمند تربیت نیروی انسانی به منظور پیشبرد اهداف جامعه است
وی اضافه کرد: انسان میراثدار گذشتگان خود است و از آنجا که موجودی به طور فطری اجتماعی است، همواره نیازمند تربیت نیروی انسانی به منظور پیشبرد اهداف جامعه است؛ برنامه ریزی مناسب شوراهای آموزش و پرورش محقق کننده اهداف سند بنیادین این نهاد برای پرورش انسان و دستیابی به حیات طیبه است.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: در شورای آموزش و پرورش باید متغیرهای تأثیرگذار در امر خطیر تعلیم و تربیت را به منظور تبادل اطلاعات برای ساختن انسانهای متخلق به اخلاق اسلامی، احصا و گسترش داد.
نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه فیروزکوه نیز در این همایش گفت: آموزش و پرورش یک مرکز بسیار بزرگ و تأثیرگذار در روابط اجتماعی و خانوادگی است.
حجت الاسلام عبدالعلی استیری افزود: مسئولیت فرهنگ جامعه به خصوص موضوع فرهنگ دانش آموزان سنگین است، امیدواریم همه در این شورا بتوانیم سطح فرهنگ جامعه را بالا ببریم که آرامش بیشتری به همراه دارد و از آسیبهای اجتماعی کاسته می شود.
باید فرهنگ اصیل اسلامی را بین دانش آموزان گسترش داد
وی عنوان داشت: اگر علمهای دیگر را نگاه کنیم همه به فرهنگ ربط دارد و مسئولان آموزش و پرورش باید فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی را بین دانش آموزان رواج و گسترش دهند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان فیروزکوه ادامه داد: از وظایف امروز ماست که الگوی خوب را به دانش آموزان و جوانان ارائه دهیم که اگر کوتاهی شود دشمنان الگوی خودشان را به جوانان ایران زمین معرفی می کنند.
وی بیان داشت: شورای آموزش و پرورش وظیفه بسیار سنگینی دارد، امیدواریم بتوانیم در زمینه تقویت علمی دانش آموزان گام برداریم که از وظایف اولیه این شورا، بحث تربیت است که طبق فرمایشات حضرت علی(ع) وظیفه تربیت بعد از والدین برگردن استاد و معلم است، همان طور که حضرت علی(ع) به عنوان شاگرد همیشه به دنبال پیامبر(ص) بودند.
حجت الاسلام استیری اضافه کرد: فلسفه تشکیل شورای آموزش و پرورش به عنوان ثروتمندترین وزارتخانه کشور به دلیل برخورداری از سرمایه انسانی، مشارکت دادن عموم در مسئله تربیت نسل آینده است که در غیر این صورت، آینده اجتماع به خطر خواهد افتاد.
شورای معلمان آموزش خانواده را در مدارس جدی تر بگیرند
وی یادآور شد: امید است، شورای معلمان با احیای روحیه کار در خود و دانش آموزان، آموزش خانواده را در مدارس جدی تر بگیرند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس دانش آموزی نیز در این مراسم گفت: تشکیل شورای آموزش و پرورش یکی از نمادهای دمکراسی است و شوراها بسترساز توسعه آموزش و پرورش در امر خطیر تعلیم و تربیت و پذیرش حس مسئولیت و استقلال طلبی در دانش آموزان هستند.
نیما حمیدی افزود: امید است با پذیرفته شدن طرح تأسیس دبیرخانه مجلس دانش آموزی بین المللی از سوی وزیر امور خارجه و رئیس جمهوری، بتوان نقش و ارزش والای این شورا را در سطح بین المللی و در تعامل با سایر کشورها گسترش داد.
نادیا بابایی نماینده شورای دانش آموزی استان نیز در این مراسم، تکریم شخصیت دانش آموزان، تمرین مشارکت جویی، تقویت روحیه انتقادپذیری، توسعه و بهبود نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی و تلاش برای غنی سازی اوقات فراغت را از جمله فعالیتها و دستاوردهای شورای مدارس برشمرد.
عملکرد 10 ماهه شورای آموزش و پرورش فیروزکوه در سال 91
مدیر آموزش و پرورش فیروزکوه نیز در این همایش گفت: این شورا یک مرجع رسمی و قانونی و مصوبه های آن نیز به منزله قانون تلقی می شود که باید اجرایی شود.
یعقوب ایمانی در خصوص عملکرد 10 ماهه این شورا در سال 91 افزود: 57 مصوبه حاصل تشکیل این جلسه ها بود که 90 درصد آنها شکل اجرایی به خود گرفته و محقق شده است.
وی عنوان کرد: تعیین چارچوب نحوه دریافت کمکهای مردمی به مدارس، اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای هر چه باشکوه تر مناسبتهای مختلف، تشکیل جلسه های گفتمانهای دینی برای بصیرت افزایی دانش آموزان، آشنایی با مسئله ولایت فقیه و آشنایی دانش آموزان با مراجع عظام تقلید از جمله دستاوردهای تشکیل این جلسه ها بود.
گفتنی است، این مراسم با قرائت بیانیه مشترک وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته شوراها پایان یافت که از اعضای شورای دانش آموزی فعال در زمینه های نقاشی، روزنامه دیواری، وبلاگ نویسی و مقاله نویسی و همچنین از اصحاب رسانه فعال در شورای آموزش و پرورش شهرستان تقدیر شد.
نظر شما