به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر صفار در دیدار با رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی واحد استان البرز گفت: در توسعه صداوسیما دو عامل موثر است؛ یکی از این دو عامل ابزاری مانند تصویربرداری و تجهیزات است که به صورت تخصصی در اختیار سیما است. اما فراتر از این عامل، تأثیر علم است و اگر تجهیزات با مسائل علمی پیوندی نداشته باشد خروجی آن خنثی و بیاثر خواهد بود.
وی به ضرورت توجه به محتوای برنامهها از منظر علمی تأکید کرد و افزود: اگر محتوای برنامهها از منظر علمی بررسی نشود روزمرگی را به دنبال خواهند داشت.
صفار خاطرنشان کرد: قبل از اینکه تولیدی در صدا و سیما انجام شود باید تحقیقات لازم درباره نیازها و علایق مخاطبان، مشکلات و دغدغه های جامعه صورت گیرد و در نهایت صدا و سیما بر اساس این یافتههای پژوهشی به تولید برنامه بپردازد.
وی با بیان اینکه جلب رضایت و اعتماد مخاطبین در حوزه رسانه مهمترین اصل است، گفت: برنامههای تولیدی از جمله فیلم، مستند و انیمیشن باید با تحقیقات لازم در آن زمینه صورت گیرد تا تأثیر علمی مناسبی بر مخاطبان داشته باشد.
مدیرکل سیمای استان البرز فعالیتهای جهاددانشگاهی را برای کیفیت بخشی به تولیدات و محتویات برنامههای صدا و سیما، مؤثر دانست و گفت: در صدا وسیمای استان، پژوهش و تحقیقات در زمینههای مختلفی با در نظر گرفتن مبانی بومی صورت میگیرد که با تعامل و همکاری جهاد دانشگاهی و قرار گرفتن اهداف و انرژی ها در یک مسیر منجر به بهرهبرداری بیشتر در زمینههای مختلف خواهد شد.
وی یادآورشد: صداوسیمای استان در مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و معارف دینی فعالیت میکند که جهاد دانشگاهی میتواند در این زمینهها فعالیتهای خود را ارائه نماید؛ چراکه که اگر این فعالیتها با دیدگاههای علمی جهاد دانشگاهی پیش رود با تعامل با نیروهای متخصص، منجر به ارائه طرح های نوین می شود.
مدیرکل سیمای استان البرز حضور مسئولین جهاد دانشگاهی را در اتاق فکر سیمای البرز موثر دانست و گفت: اتاق فکر در دو سطح تولید برنامه و حوزهی تخصصی پژوهشی فعالیت می کند.
وی ادامه داد: همکاری جهاددانشگاهی برای تولید برنامه هایی در حوزه سلامت به صورت کوتاه و تأثیرگذار در قالب یک نماهنگ سه دقیقهای و مستند 10 دقیقهای بسیار موثر است.
صفار در پایان گفت: برای تعامل و همکاریهای بیشتر باید توانمندی های جهادگران در حوزههای مختلف در نشستهای تخصصی معرفی شود و زمینه های همکاری دو جانبه مورد بررسی قرار گیرد.
در این نشست رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان البرز به همراه معاونان به ارائه و تشریح توانمندیهای جهاد دانشگاهی به منظور همکاری و تعامل بیشتر جهاد دانشگاهی و صدا و سیمای استان پرداختند.
سیدعلی اکبر هاشمی راد، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان البرز با بیان این که جهاد دانشگاهی استان می تواند به عنوان بازوان اجرایی و تفکری سازمان صداوسیما عمل کند خاطرنشان کرد: با هدایت توانمندیهای هردو طرف، می توان بهرهگیری بیشتر در تمام حوزههای فرهنگی، آموزشی، پژهشی و اشتغال را برنامهریزی کرد.
وی مطالعه و پژوهش در حوزههای مختلف از جمله آسیب شناسی برنامه سازی و اطلاع رسانی برای مردم، تأثیر رسانه در آموزش خانواده، ارائه طرح های پژوهشی در خصوص نحوهی ارائهی صحیح نشانهها و مفاهیم مختلف در رسانهها و بازتاب نتایج پژوهشی از طریق صداوسیما، در اختیار قرار دادن اساتید مجرب در برنامهها، و به کار گیری از دانشجویان و استادان رشته های فیلم سازی و انیمیشن مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی البرز در تولید برنامه های سیمای استان را از جمله ظرفیت های جهاد دانشگاهی استان اعلام کرد.
هاشمی راد همچنین ارائه آموزشهای تخصصی و عمومی، فعالیت در حوزهی افکارسنجی، برگزاری همایشها، برنامهها و جشنوارههای علمی و فرهنگی، ارائه خدمات مشاوره اشتغال و کارآفرینی را از دیگر عملکردهای جهاد دانشگاهی در این استان معرفی نمود.
در پایان این دیدار مقرر شد با انعقاد تفاهم نامه ای مشترک، ظرفیت های طرفین در قالب همکاری های مشترک طراحی و اجرا گردد.
نظر شما