به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباسعلی سلیمانی ظهر چهارشنبه در این مراسم که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: مناطق شرقی تمدن ایرانی به ویژه سیستان و بلوچستان یکی از خاستگاه های فرهنگ بشری است.
وی گفت: متاسفانه روند حرکت فرهنگی امروز استان با تمدن دیرینه درخشان آن همخوانی ندارد که باید مسئولان سیستان و بلوچستان به خصوص مدیران فرهنگی با ارائه طرح ها و برنامه های مدون و پخته زمینه جهش و خیزش فرهنگی این منطقه را فراهم کنند.
وی افزود: نماد و تابلوی هر شهر، بیانگر معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری آن شهر است.
امام جمعه زاهدان بیان داشت: هنر و فرهنگ در مسئله شهرداری مربوط به ساخت و ساز و نماد شهری است و باید به گونه ای انجام شود که بیانگر فرهنگ بومی منطقه باشد.
وی گفت: ساخت و سازها در سطح شهرها باید به گونه ای صورت گیرد که ارائه خدمات شهری با چالش مواجه نشود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کلانشهرها و مراکز استان های ایران نیز در این مراسم اظهار داشت: این نشست در راستای تعامل، همفکری و یکپارچگی بیشتر شهرداری های کلانشهرها و مراکز استان های کشور در حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی با حضور معاونان فرهنگی و مدیر عاملان سازمان های فرهنگی ورزشی مراکز استان ها در زاهدان در حال برگزاری است.
عادل مزاری افزود: امضای سند توسعه فعالیت های قرآنی در مدیریت شهری، سند توسعه مطالعه و کتابخوانی، ارائه برنامه عملیاتی سند توسعه مشارکت جوانان در اداره کلانشهرها و پیش نویس سند سبک زندگی از موضوعات مهم این نشست است.
بیست و ششمین نشست معاونان اجتماعی و فرهنگی شهرداری کلانشهرها و مراکز استان ها به مدت دو روز در زاهدان در حال برگزاری است.
نظر شما