به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن امامی رضوی روز شنبه در جشنواره حاکمیت بالینی در مرکز همایشهای رازی، گفت: استقرار حاکمیت بالینی بدون کمک معاونتهای آموزشی، پژوهشی و بهداشتی ممکن نیست، اگر تمام معاونتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم افزایی داشته باشند امیداست این برنامه به صورت کامل مستقر شود.
دبیر علمی اولین کنگره بین المللی حاکمیت بالینی افزود: پس از اینکه 10 بیمارستان در سال گذشته توسط سازمان جهانی بهداشت به عنوان بیمارستان برتر در زمینه مدیریت خطر انتخاب شدند هم اکنون 100 بیمارستان اعلام آمادگی کرده اند که از این نظر به استانداردهای لازم رسیده اند.
امامی رضوی ادامه داد: اعتباربخشی بیمارستانها بر همین اساس از اول دی ماه سال جاری شروع شده و تا اول تیرماه 92 خاتمه می یابد.
وی افزود: من در ارزیابی های اولیه که مشاهده کردم دیدم 150 بیمارستان در مقایسه با استقرار حاکمیت بالینی در بیمارستانهای برتر، وضعیت امیتازاتشان تقریبا مشابه بود.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: استقرار حاکمیت بالینی در جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم است که باید موجب رضایتمندی کامل آنان باشد.
استقرار کامل حاکمیت بالینی یک پروسه 15 ساله است
دکتر حمید رواقی دبیراجرایی دومین جشنواره حاکمیت بالینی نیز گفت: استقرار حاکمیت بالینی برنامه ای نیست که به یکباره در مراکز درمانی کشور صورت گیرد و نیاز به زمان، فرهنگسازی، مدیریت و اجرای خوب دارد. این برنامه در کشورهای خوب دنیا از نظر سلامت نیز طی فرآیندی 15 ساله استقرار یافته است.
مدیرکل مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت افزود: در دومین جشنواره حاکمیت بالینی سعی کردیم اشکالات اولین جشنواره و کاستی های استقرار برنامه و ارزیابی ها در سال اول وجود نداشته باشد.
رواقی ادامه داد: بالغ بر 600 متخصص بر روی مصادیق حاکمیت بالینی در بیمارستانهای کشور کار کردند. مولتی مدیای حاکمیت بالینی با 57 سخنرانی تهیه و ارائه شد و در کل 130 بیمارستان در ارزیابی نهایی توسط ارزیاب های حرفه ای و آموزش دیده مشخص شدند که از بین آن ها 60 بیمارستان رتبه برتر را کسب کردند.
وی افزود: حاکمیت بالینی توانمندسازی درونی بیمارستانهای است که با ارزیابی بیرونی توسط اداره کل های تعالی خدمات بالینی و ارزشیابی و نطارت بر امور درمان معاونت درمان وزارت بهداشت اجرایی می شود.
نظر شما