به گزارش خبرگزاری مهر، یو هونگ یانگ در مراسم بازدید از منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس گفت: رقابت و تراکم در بازارهای جهانی به شکلی فزاینده در حال رکود است و بازار امن ایران می تواند برای 2 کشور فواید فراوانی در پی داشته باشد. وی ادامه داد: امیدواریم با برگزاری جلسات مشترک کارشناسی و شناخت نیازها، گام های موثری را در اجرای پروژه های صنعتی و انتقال تجارب برداریم.
مسعود هندیان، مدیر عامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در این مراسم با بیان اینکه چین به عنوان یکی از بزرگترین شرکای تجاری ایران، از تراز مبادلات تجاری قابل توجهی برخوردار است، گفت: با توجه به موفقیت چین در عرصه تولید و تجارت مناطق آزاد و ویژه متعدد، بر مبنای یک گفتگوی سازنده با هدف تامین منافع هر 2 طرف، می توان در زمینه های ایجاد توسعه واحدهای صنعتی و معدنی، انرژی بر، طراحی مهندسی، پایانه های دریایی، نیروگاه و نیز صنایع فولاد و آلومینیوم، به دستاوردهای مهمی نایل آییم.
وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس اکنون به عنوان قطب تولید فولاد، آلومینیوم، روی، آند، صادرات غیرنفتی و تخلیه و بارگیری مواد فله و معدنی نقش به سزایی در اقتصاد کشور ایفا می کند. مدیر عامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تصریح کرد: با توجه به تحقق موفقیت ها و استقبال سرمایه گذاران، مقرر داریم با جذب سرمایه گذاران جدید، چشم انداز سالانه تولید را در شاخص 10 میلیون تن تولید فولاد، 500 هزار تن آلومینیوم و 70 میلیون تن تخلیه و بارگیری مواد معدنی، فله ای و نفتی افزایش دهیم که این ارقام، جایگاه منطقه را با سهم صادرات سالانه یک میلیارد دلار، به 6 میلیارد دلار در سال ارتقا خواهد داد.
سفیر چین از تمایل این کشور برای سرمایه گذاری در حوزه آلومینیوم، فولاد، صنایع مکانیکی و هیدرولیکی در منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس خبر داد.
کد خبر 1801504
نظر شما