به گزارش خبرگزاری مهر، عبد الله طاهری در این خصوص گفت: ابراهیم حمزه زاده خیری که ساکن شهرستان ساوجبلاغ و بخش چهار باغ است، بابت زکات 150 میلیون ریال برای تجهیز و تعمیر مسجد پرداخت کرده است.
وی اظهار داشت: زکات به عنوان یک توصیه مؤکد الهی برای رفع فقر و برخی از امور عمومی و عام المنفعه همچون پروژه های عمرانی در روستاها، ساخت مسجد، خانه عالم، آسفالت جاده ها و ... هزینه می شود .
وی افزود: از جمله مسائل مهم مورد توجه اسلام ، رفع مشکلات و احتیاجات فردی و اجتماعی مردم است و در این بین مسأله فقرا مهمترین سهم را دارد ، بگونه ای که خداوند متعال خمس و زکات را به عنوان پشتوانه ای مادی جهت رفع فقر و سایر مشکلات جامعه مطرح می کند.
طاهری ابراز امیدواری کرد تا با نهادینه شدن و فرهنگ سازی موضوع زکات در جامعه شاهد کاهش آلام نیازمندان و تحول جدی در رفع محرومیت ها باشیم.
باغدار اشتهاردی محصول 100 اصله درخت میوه را بابت زکات به نیازمندان کمیته امداد اهداء کرد
طاهری با بیان این خبر گفت: سید فضل ا... موسوی نیکوکار ساکن رحمانیه اشتهارد است که بصورت دائمی محصول تعداد 100 اصله درخت میوه خود از نوع پسته و هلو را بابت زکات به محرومان تحت حمایت کمیته امداد اهداء کرد .
وی افزود: به همت امدادگران کمیته امداد و در قالب طرح شجره طیبه ، پلاک کوبی این درختان انجام و مقرر شد محصول و یا رقم حاصل از فروش آن به نیازمندان منطقه رحمانیه اشتهارد اختصاص پیدا کند .
وی اظهار داشت : نماز ، پرداخت زکات ،حج و روزه از مسایلی است که انجام آن بر مؤکدات دین مبین اسلام و در آیات قرآن نیز به دفعات از آن یاد شده است.
طاهری تصریح کرد : در قرآن مجید، زکات همواره قرین نماز یعنی بالاترین عبادت مسلمانان آمده است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان البرز گفت : اگر مردم با ایمان در ثروت خود برای محرومین، حقی را منظور کنند، می توانند نقش مؤثری در رفع و کاهش فقر در جامعه ایفا کنند .
پرداخت 14 میلیارد وام مشاغل خانگی به مددجویان ساوجبلاغ
مدیرکمیته شهرستان ساوجبلاغ گفت: 14 میلیارد ریال وام مشاغل خانگی به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان ساوجبلاغ پرداخت شد.
شاپور قاسمی اظهار داشت: بر این اساس از ابتدای سال جاری تا کنون 276 مددجوی تحت حمایت وام مشاغل خانگی دریافت نموده اند.
وی با اشاره به جزئیات طرح مشاغل خانگی تصریح کرد : این مشاغل با عاملیت اعضای یک خانواده نیازمند ،در قالب طرح کسب و کار مجاز و بدون ایجاد مزاحمت برای واحد های مسکونی همجوار شکل می گیرد و منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل عرضه به بازار می شود.
وی گفت : با عنایت به اهمیت ترویج فرهنگ کار و تلاش نزد خانواده های تحت حمایت و جلوگیری از پدیده بیکاری ، کمیته امداد با رویکرد توسعه مشاغل مناسب با توانایی ها و امکانات خانواده نسبت به ایجاد مشاغل خانگی با مددجویان همکاری لازم را انجام می دهد.
قاسمی یادآور شد: طرح مشاغل خانگی با هدف حمایت از مشاغل خانگی ارائه شده ، تا افراد تحت حمایت و محروم نیز بتوانند در خانه های خود به فعالیت اقتصادی مشغول شوند.
نظر شما