به گزارش خبرگزاری مهر، سرگرد مهدی مختاری نسب در این باره اظهارداشت: با رونق بانکداری و پرداخت الکترونیکی، کلاهبرداری به شکلهای مختلف در این حوزه همگام با این صنعت در حال گسترش بوده و دسترسی به شماره کارت و کپی اطلاعات آن در چند سال اخیر رشد چشمگیری داشته است.
وی افزود: قربانیان اسکیمینگ معمولا بعد از گذشت مدتی، متوجه عملیات غیرطبیعی روی حساب بانکیشان شده و از برداشت پول از حساب آگاه میشوند.
رئیس پلیس فتا استان قزوین خطاب به شهروندان بیان کرد: اگر روزی خودپردازی که به آن رجوع کردهاید کارت شما را بدون دلیل و نه بعد از وارد کردن کد اشتباه بلعید محل را ترک نکرده و بلافاصله با مسئولان بانک تماس بگیرید.
مختاری نسب عنوان کرد: قبل از استفاده توجه دقیق به خودپرداز داشته و اگر به ابزاری نظیر دوربینهای کوچک تر یا صفحه کلید تقلبی مشکوک شدید از آن خودپرداز استفاده نکنید.
وی ادامه داد: اگر کارت شما به راحتی داخل دهانه خودپرداز وارد نشد اصراری برای داخل کردن کارت نداشته و بهتر است مسئولان بانک را از این موضوع مطلع و به خودپرداز دیگری مراجعه کنید چرا که ممکن است دهانه خودپرداز با یک شی تقلبی شبیه اصلی جایگزین شده باشد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان قزوین اظهارداشت: هرگاه هنگام استفاده از خودپردازها به موارد غیرطبیعی و مشکوک برخورد کردید علاوه بر مسئولان بانک و پلیس فتا استان قزوین افرادی را که در انتظار نوبت در خودپرداز هستند را نیز از این موضوع مطلع کنید.
نظر شما