به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین مرشدی عصر سه شنبه در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره سرود رضوی روستاهای کشور در حسینیه امام رضا(ع) روستای کردر شهرستان میناب اظهار داشت: ارتقاء روحیه معنوی اقشار مختلف مردم، تاثیرگذاری بر فرهنگ عمومی و ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت در جامعه از آثار این گونه برنامه هاست.
وی ادامه داد: نتایج فعالیت های فرهنگی بخشی زودبازده و بخشی نیز دیر بازده است و بخش عمده نتیجه جشنواره ملی سرود رضوی را مردم در سال های آینده و دراز مدت شاهد خواهند بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه پرداختن به مباحث دینی به ویژه فرهنگ و معارف امام رضا(ع) با بهره گیری از ابزار هنر از ویژگی های جشنواره سرود رضوی است، افزود: استفاده از هنر در جهت ترویج آموزه های دینی در جامعه باعث تاثیرگذاری فعالیت ها می شود.
مرشدی تصریح کرد: اگر دشمن از طریق جنگ نرم، تهاجم، شبیخون و ناتو فرهنگی وارد شود، تنها سربازانی قادر به مقابله با آن هستند که مسلح به سلاح فرهنگ و هنر باشند.
وی اضافه کرد: در جنگ نرم و در مقابل تک دشمن باید پاتک فرهنگی تدارک دیده شود و به یقین می توان گفت که جشنواره های فرهنگی نوعی پاتک در برابر هجمه دشمن محسوب می شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: دشمن با اذعان به شکست در جنگ سخت، اکنون برای ضربه زدن به ملت ایران به جنگ فرهنگی دل بسته است و تردیدی وجود ندارد که توجه به امور فرهنگی و برگزاری جشنواره های متنوع فرهنگی خنثی کننده توطئه های خبیثانه دشمن است.
مرشدی با بیان این که نباید جنگ نرم دشمن را دست کم گرفت، گفت: دشمن برای دستیابی به اهداف شوم و پلید خود به هر شیوه و ترفندی متوسل می شود چرا که حرکت و پیشروی در مرز و خاکریز جنگ فرهنگی راحت ترین کار است.
وی در پایان با تاکید بر انجام برنامه های فرهنگی بامحتوا و اثربخش، برگزاری جشنواره سرود رضوی را حرکتی ارزشمند، اثرگذار و ماندگار دانست و از برگزارکنندگان آن به ویژه جوانان روستای کردر تشکر کرد.
نظر شما