ارسلان قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: به منظور ساماندهی شعب برخی از دانشگاههای ایران شامل آزاد اسلامی، پیام نور، شیراز و شهید بهشتی در امارات متحده عربی، هیئتی از وزارت علوم مرکب از قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی و سرپرست مرکز نظارت و ارزیابی، به این کشور سفر کردند.
وی ادامه داد: در این سفر، ضمن برگزاری جلسه با سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی با حضور روسای شعب مذکور، ملاقات با نماینده مقام معظم رهبری در آن کشور و رئیس شهرک دانشگاهی دبی از واحد های دانشگاهی ایرانی مستقر در دبی بازدید به عمل آمد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل به مهمترین نتایج این سفر اشاره کرد و گفت: فعالیت نطام مند شعب دانشگاهی ایران در امارات با توجه به حضور چشمگیر ایرانیان و جمعیت 5 هزار نفری دانش آموزان ایرانی در آن کشور و حمایت وزارت علوم در این زمینه مورد تاکید قرار گرفت.
به گفته قربانی برگزاری جلسات ماهانه روسای شعبات در سفارت جمهوری اسلامی ایران واقع در ابوظبی از دیگر مصوبات این جلسه به شمار می آید.
برگزاری هر شش ماه یک بار این جلسات با حضور روسای این واحدها و یک نماینده از وزارت علوم درباره چشم انداز فعالیت ها و چالشهای فرا روی این شعبات، به گفته این مقام مسئول وزارت علوم، نتایج دیگر این جلسه بود.
قربانی همچنین با اشاره به نظارت بر نحوه انتخاب روسای شعب، چند ویژگی را برای انتخاب این افراد برشمرد و افزود: داشتن حداقل 5 سال سابقه آموزشی و مدیریتی، رتبه علمی دانشیار به بالا و تسلط به زبان انگلیسی یا عربی مهمترین ویژگی روسای واحدهای بین الملل مستقر در دوبی اعلام شده است.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، اعلام برنامه جامع واحدها (Master Plan) شامل راه انداری رشته های جدید به همراه دلایل توجیهی، نحوه پذیرش دانشجو و دریافت شهریه به وزارت علوم را از جمله تاکیدات سفر برخی مسئولان آموزش عالی به این کشور عنوان کرد.
قربانی همچنین به تجهیز آزمایشگاه ها در رشته های مهندسی و سایر رشته هایی را که واحد های عملی دارند اشاره کرد و گفت: دانشجویان برخی رشته های کاردانی دانشگاه آزاد واحد دوبی برای استفاده از آزمایشگاه باید به ایران سفر کنند، این در حالیست که شورای گسترش وزارت علوم یک شرط اعطای مجوز به رشته های فنی مهندسی این واحدها را داشتن آزمایشگاه اعلام کرده است.
نظر شما