به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، باروود البته تأكيد مي كند كه اين پرسش به اندازه اي سترگ و فربه است و به اندازه اي شقوق و شؤون متفاوتي دارد كه راهي بجز اين براي پژوهشگران تاريخ فلسفه باقي نمانده است كه با پرسشهاي ريزتري به اين پرسش سترگ و بزرگ نزديك شوند و به همين جهت بسياري از پرسشهاي ديگر فلسفه هرچند ممكن است در ظاهر نشاني از اين مسئله نداشته باشند در باطن قصد نزديك شدن به اين مسئله غامض را دارند.
او معتقد است نه تنها فيلسوفان مدرن كه متفكران پسامدرن نيز بجد دغدغه انسان و تعريف وي را دارند . علاوه بر اين بسياري از دانشمندان نيز با توجه به اين پرسش است كه به شاخه هاي گوناگون علمي علاقمند مي شوند.
باروود البته مي افزايد كه بسياري از شك گرايان و نسبي گرايان جدي زمانه ما به پاره اي از انديشه هاي انسان محوري جهان جديد شك وارد كرده اند اما همين انديشه ها و توجه جدي اين متفكران به انسان را نيز مي توان در راستاي اهميت پرسش انسان كيست قلمداد كرد.
پاره اي از متخصصان ديگر عرصه هاي نظري نيز در باب مهمترين پرسش يا پرسشهاي فلسفي سخن رانده اند و تأملات خود را در اختيار نشريه "شبكه فلسفي" قرار داده اند كه نظرات آنها هم در روزهاي آينده در اختيار خوانندگان گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" قرار خواهد گرفت.
نظر شما