نویسنده و کارگردان نمایش در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این اثر یک برش از شهر است و به آسیب شناسی اجتماعی و معضلات زندگی امروزی می پردازد.
زرنیخی با اشاره به اینکه نزیک شدن به زندگی معاصر و دغدغه های امروزی مردم درنمایشنامه نویسی باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: در این نمایش سعی شده به اتفاقاتی که در دل شهر می افتد و مردم با آن روبرو هستند پرداخته شود.
وی بیان کرد: ایدز و عواقب ناشی از آن مسئله ایست که امروزه به دلیل ناآگاهی عمومی در جامعه رو به افزایش است و عصب کوبی به زندگی این افراد پرداخته است.
عصب کوبی داستانی از طبقه فرودست جامعه است
زرنیخی در خصوص داستان این کار توضیح داد: عصب کوبی داستانی از طبقه فرودست جامعه است و در مورد آدم هایی است که به دلیل نداشتن امکان ازدواج دائم به ازدواج موقت روی آورده اند و از این مسیر آسیب هایی دیده اند.
نویسنده نمایش با بیان اینکه به دلیل ناآگاهی عمومی و اجتماعی در بسیاری از روابط چرخه ایدز در حال تکرار و گسترش در جامعه است، اظهار کرد: عصب کوبی کاری است که با تاکید بر یک معضل و آسیب های آن آماده شده است.
وی ادامه داد: عصب کوبی در ابتدا کاری تک پرده ای بود که برای اجرا در جشنواره دانشجویی نقطه آماده شده بود.
ناب بودن موضوع نمایشنامه علت بسط نمایشنامه
زرنیخی ناب بودن موضوع نمایشنامه را علت بسط نمایشنامه به شکل کنونی عنوان و گفت: موضوعی پرداختی طوری بود که حیف بود که به یک نمایش تک پرده ای محدود شود و این نمایشنامه با حفظ درونمایه اولیه کار بسط داده شد و به این شکل در آمد.
وی این نمایش را کاری مشترک از گروه ساعی و کارگاه نمایشنامه نویسی موسسه تراوش دانست و بیان کرد: محبوبه جلالی، سارا راد، مونا میرزایی، حسام فراهانی و افق ایرجی بازیگران، عرفان محمدی مدیر تولید، حمید نجاتی طراح پوستر، اردلان حسین آبادی مسئول نور و علی حسین آبادی عکاس و تصویربردار این کار هستند.
این نمایش از 14 تا 20 بهمن ساعت 19 در فرهنگسرای شهر اراک برای مخاطبین خاص با اجرای خصوصی به روی صحنه می رود.
نظر شما