۲۳ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۱۸

رهی در گفتگو با مهر:

تبعیت محض از ولایت لازمه حفظ نظام است

تبعیت محض از ولایت لازمه حفظ نظام است

سمنان-خبرگزاری مهر: استاندار سمنان با اشاره به اتفاقات و شرایط حساس فعلی در کشور، ضمن تاکید بر اینکه تبعیت محض از ولایت لازمه حفظ نظام است گفت: باید با وحدت کلمه همه باهم انقلاب اسلامی را به سرانجام مقصود برسانیم.

عباس رهی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر اینکه تبعیت محض از ولایت لازمه حفظ نظام است افزود: امروز نباید کسی رهبری را تنها بگذارد و باید با وحدت کلمه همه باهم انقلاب اسلامی را به سرانجام مقصود برسانیم.

عالیترین مقام دولت در استان سمنان با اشاره به وظیفه شناسی و حضور مردم در صحنه، اظهار داشت: وظیفه مسئولان نیز این است که در این راه از مردم عقب نمانند.

رهی با بیان اینکه برخی خواص که به خاطر منافع شخصی از مردم عقب افتادند اظهار داشت: مسئولان باید مانند مردم که پشت رهبری صف کشیده اند پیرو ولایت فقیه باشند.

وی زمان حساس فعلی کشور را زمان امتحان دانست و خاطرنشان کرد: هرکس که در این امتحان مردود شود و عقب بماند فردا پاسخی نخواهد داشت.

استاندار سمنان، پیشنهاد مذاکره با وجود اعمال تحریم های گسترده علیه ایران اسلامی را خباثت و حیله امریکا اعلام و تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز فرمودند که چگونه می شود در یک دست سلاح داشت و با دست دیگر پیشنهاد مذاکره داد و در حقیقت رهبری، توطئه آمریکا را افشا کردند.

وی ادامه داد: مردم ایران همواره با آگاهی پیرو آرمان های نظام اسلامی هستند و هم اکنون نیز خود را برای حضور پرشور در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا آماده می کنند.

رهی در خاتمه تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران انقلابی اعتقادی است و مردم راه شهدا را ادامه می دهند و انقلاب را به دست بیگانگان نمی سپارند.

کد خبر 1814343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha