به گزارش خبرنگار مهر، مجید امینی صبح پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با بیان اینکه مبلغ 44 میلیارد و 100 میلیون تومان اعتبار ویژه توسعه روستایی سال جاری برای تمامی استانهای کشور ابلاغ شده است، اظهارداشت: از این مبلغ سهم خراسان جنوبی مبلغ یک میلیارد و 235 میلیون تومان ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه از این مبلغ تنها 30 درصد به استان تخصیص یافته است، افزود: این رقم معادل 360 میلیون تومان اعتبار است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی از استانهای محروم بوده و نیازمند اجرای پروژه های متعدد در حوزه روستایی است، بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده این اعتبار در 9 پروژه اولویت دار روستایی هزینه خواهد شد.
امینی با اشاره به اینکه این طرح ها در دو بخش راه و شهرسازی و آب و فاضلاب روستایی است، گفت: این طرح ها در دو شهرستان نهبندان و سربیشه اجرا می شود.
امینی با بیان اینکه از این تعداد چهار طرح در بخش راه و شهرسازی پیش بینی شده است، تصریح کرد: اعتبار پیشنهاد شده برای این تعداد طرح 400 میلیون تومان است.
وی اضافه کرد: همچنین پنج طرح در بخش آب و فاضلاب روستایی به مبلغ 835 میلیون تومان نیز دارای اولویت بوده و برای تخصیص اعتبار پیشنهاد شده است.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی تعداد طرح های پیشنهادی در شهرستان سربیشه را چهار طرح عنوان کرد و بیان داشت: این طرحها شامل سه طرح آبرسانی و یک طرح راه و شهرسازی است.
وی تعداد طرح های پیشنهادی در شهرستان نهبندان را پنج طرح برشمرد و بیان کرد: از این تعداد دو طرح آبرسانی و سه طرح راه و شهرسازی پیشنهاد شده است.
هزینه اعتبارات باقیمانده خراسان جنوبی در پروژه های نیمه تمام
امینی با بیان اینکه خراسان جنوبی هنوز با محدودیت اعتبارات در بخش هزینه ای و جاری مواجه است، ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال با حمایت معاونت حوزه نظارت راهبردی رئیس جمهور بخشی از کمبود اعتبار جاری در استان تامین شود.
وی تاکید کرد: اعتبارات تملک دارایی و دو درصد نفت ابلاغ شده در سال جاری، باید توسط دستگاه ها در پروژه های دارای بیشترین فیزیکی هزینه شده و این طرح ها تا پایان سال به اتمام برسد.
امینی با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات همیشه توزیع عادلانه در دستور کار قرار دارد، افزود: در این راستا باید توزیع شهرستانی هم توسط دستگاه ها مورد اهتمام قرار گیرد.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: با توجه به فرصت باقی مانده تا پایان سال مدیران دستگاه ها به گونه ای برنامه ریزی کنند، که اعتبارات در طرح های نیمه تمام اولویت دار هزینه شود.
نظر شما