۲۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۴۶

سردار نقدی:

این دهه، دهه محو صهیونیست و اسرائیل است

این دهه، دهه محو صهیونیست و اسرائیل است

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: این دهه، دهه محو صهیونیست و اسرائیل است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار نقدی صبح پنجشنبه در جمع بسیجیان استان بوشهر در رزمایش 20هزار نفری الی‌بیت‌المقدس اظهار داشت: بوشهر استانی است که نامش تداعی‌گر رشادت، جوانمردی و عشق به ولایت بوده است.

وی بسیجیان بوشهر را یادگاران سرداران شهید خلیج فارس عنوان کرد و ادامه داد: امروز شما بسیجیان بوشهری قهرمانانی هستید که به نمایندگی از خیل بسیجیان ایران اسلامی در این رزمایش حضور دارید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: ایران اسلامی پرچم کرامت و پرچم ولایت را به دوش می‌کشد و امروز با داشتن دشمنانی بزرگ، باید دست به تشکیل نیروهای دفاعی در مقابل انها بزنیم و از این پرچم دین‌خواهی دفاع و ایستادگی کنیم.

وی به اقتدار نیرهای توانمند نظامی ایران اشاره کرد و با بیان اینکه دوران زورگوئی‌ها سپری شده است، افزود: ناوهای هواپیمابر آمریکائی بر بسیجیان ما به اندازه یک قوطی کنسرو اهمیت ندارند.

سردار نقدی خاطرنشان ساخت: ما صلح‌طلبیم و همواره در مقابل همه تهدیدها و دشمنی‌ها دفاع می‌کنیم و این تجربه بدون آمادگی دفاعی حفظ‌شدنی نیست.

آمادگی ما دست دشمنان را از همه مسائل کوتاه کرده است

وی تصریح کرد: همین آمادگی است که دست دشمنان را از همه مسائل کوتاه کرده است و امروز توانسته‌ایم به تمامی علوم دست پیدا کنیم و همه نشان از امادگی دفاعی همه جانبه ملت ایران است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: امروز شاهد یک نمایش دفاعی بسیجیان در این رزمایش هستیم که مهمترین ثمره آن همدلی و وحدت است.

وی اذعان داشت: دشمنی که علیه ملت ایران دشمنی می‌ورزد و همواره دست به ترور و شایعه پراکنی در شبکه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی می‌پردازند، در همه عرصه‌ها علیه ملت ایران توطئه می‌کنند و برای تسلیم کردن ملت ایران برنامه دارند.

سردار نقدی در ارتباط با موضوع رابطه با آمریکا نیز خاطرنشان ساخت: زمانی با شما مذاکره می‌کنیم که ناوها و لشکرهای متجاوز را بردارید و به همراه صهیونیست غاصب از خلیج فارس بروید.

وی گفت: ملت ایران صبر و تحملی بیشتر از این‌ها دارد شما نمی‌تواند با تهدید و تحریم مقابل ملت ایران بایستید و بخواهید آنها را از صحنه به در کنید که کور خوانده‌اید.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: این دهه، دهه محو صهیونیست و اسرائیل است و ملت‌های مسلمان آن را به زودی چشمانشان به تصویر خواهند کشاند.

دوران زورگوئی‌ها به مستضعفان به پایان رسیده است

وی اظهار داشت: دوران زورگوئی‌ها به مستضعفان به پایان رسیده است و ملت‌های مستضعف قطع‌نامه‌های مستکبران را وتو می‌کنند.

سردار نقدی بیان داشت: دشمن بیش از صد ماهواره بر علیه ایران دارد و در تمامی عرصه‌ها علیه ایران کار می‌کند و از هیچ تلاشی نیز فروگذار نخواهد کرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: از خداوند می‌خواهم که توان روزافزون به قدم‌های همه بسیجیان عطا کند تا بتوانند رسالت بزرگ الهی خود را تحقق بخشیم.

کد خبر 1815152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha