حجت الاسلام ناصر شکریان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به استمرار فعاليتهاي قرآني در سطوح بالا افزود: روند حركت فعاليتهاي قرآني در مازندران نويدبخش پيشرفت بوده و بايد با استفاده از تجارب و دانش فعالان قرآني نسبت به تقويت علوم مختلف قرآن در سطح جامعه بويژه نسل جوان تلاش بيشتري انجام شود.
وي رشد كيفي و كمي فعاليتهاي قرآني پس از انقلاب اسلامي ايران را بسيار چشمگير دانست و ادامه داد: پس از انقلاب اسلامي و بويژه بعد از جنگ تحميلي حوزه فعاليتهاي قرآني در كشور رشد قابل توجهي داشته است.
مديركل تبليغات اسلامي مازندران با تقدير از انعكاس خوب مراحل مختلف برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم در مازندران از سوي رسانه ها، تصريح كرد: ميزباني مازندران در اين دوره از مسابقات بهنحو شايسته انجام شد كه البته بايد نسبت به رفع برخي مشكلات و نواقص نيز در برنامهريزيهاي آتي تلاش شود.
شكريان افزود: در اين دوره از مسابقات، ادارهكل تبليغات اسلامي مازندران با استفاده از اساتيد و داوران بينالمللي حاضر در مسابقات، كارگاههاي آموزشي مختلفي را در اردوگاه بادله ساري بهمدت 3 روز در تاريخ 11 الي 13 بهمن ماه جاري براي فعالان قرآني استان برگزار كرد كه مورد استقبال مدرسان و فعالان قرآني واقع شد.
وي افزود: در بخش نمايشگاه غرفه عرضه توليدات در قالب كتب، نرمافزار و محصولات قرآني و همچنين در كميته روابط عمومي انعكاس اخبار و تصاوير اين مسابقات در سايتهايwww.telavat.com ،www.ido.ir ،www.tebyan-maz.ir را برعهده داشته است.
مديركل تبليغات اسلامي مازندران گفت: مهمترين دستاورد سي و پنجمين دوره مسابقات قرآن کريم در مازندران تأكيد بر اهميت ترويج فرهنگ حيات قرآني بين خانوادهها و مسئولان بود.
شكريان با تأكيد بر اهميت ترويج فرهنگ زندگي قرآني در جامعه بر لزوم برگزاري بيش از پيش مسابقات در حوزه قرآن اشاره كرد و گفت: سطح برگزاري سي و پنجمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم در مازندران با توجه به اظهارات خود شركتكنندگان بسيار خوب بوده و نحوه كسب امتياز نشان از رقابت جدي و تنگاتنگ متسابقان داشته است.
وي افزود: برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم در مازندران بركات معنوي بسياري را به همراه داشت كه از جمله مهمترين آن تشويق فعالان قرآني، ايجاد فضاي قرآني در سطح استان، تأكيد بر اهميت ترويج فرهنگ حيات قرآني بين خانوادهها و مسئولان، به نمايش گذاشتن محصولات و توليدات قرآني براي عموم مردم و استفاده از تجارب و علوم قرآني اساتيد و داوران در كارگاههاي آموزشي جهت ارتقاي سطح كيفي فعاليتهاي قرآني بوده است.
نظر شما