به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي ستاد مهندس محسن مهرعليزاده، وي در ديدار جمعي از دانشجويان بيرجندي دانشگاه هاي تهران در خصوص اختيارات رييس جمهور به عنوان رييس قوه مجريه و مساله حل مشكلات اساسي جامعه و جلب مشاركت مردم در امور سياسي و اجتماعي، گفت: يكسري مجموعه عوامل و نيز عدم وجود برنامه مبتني بر مبناي علمي و نظريه منسجم و تندرويها ازسوي برخي گروهها در درون و خارج از جبهه اصلاحات و نگراني و ملاحظه خاتمي از مسايل و آينده انقلاب و اصلاحات سبب شد جايگاه رياست جمهوري در اذهان عمومي تضعيف شود كه پيامد آن تضعيف مجموعه نظام و تداعي بحران ناكارآمدي در اذهان عمومي بوده است.
وي افزود: لذا ارتقاء جايگاه رياست جمهوري در اذهان عمومي و جلب اعتماد مردم به توانمندي مجموعه نظام مستلزم ارائه برنامه علمي و بر اساس نظريه منسجم براي حل مسائل كشورو اقتدار مديريتي مبتني بر دانايي، علم ، تجربه و ارتقاء حقوق شهروندي است. به اين ترتيب مي توان زمينه را براي حل مسائل اساسي جامعه و جلب مشاركت مردم در امور سياسي و اجتماعي فراهم آورد.
وي در ادامه افزود: جايگاه رئيس جمهور در كشور ما در دوران تسريع اصلاحات و در طول دوره رياست جمهوري آقاي خاتمي به طور جدي مطرح و با چالش همراه بوده است . كه موضوع كفايت جايگاه رئيس جمهور در كشور به دلايل متعددي مورد بحث قرار گرفته از جمله اينكه كشور ما يك كشور استبداد زده بوده و يكي از اهداف والاي انقلاب اسلامي استبداد زدائي است كه اين امر به دليل بروز جنگ تحميلي و تهديدهاي فراوان خارجي به كندي پيش مي رفت و در سال 1376 با تعميق جمهوريت نظام و انتخاب يك شخص دانشمند، صادق، پاكدامن و روحاني با تحول كيفي همراه شد و تلاش براي استبداد زدايي شتاب گرفت.
وي تصريح كرد: آزادي خواهي مردم به دليل عدم كفايت تشكل هاي مدني و سياسي و پراكندگي نيروهاي اجتماعي از انسجام كافي برخوردار نبود و مطالبات متعدد و منفك از هم از سوي گروههاي مختلف مطرح مي شد و گاه خواستهاي بدون توجه به ظرفيت پذيرش جامعه و توازن نظر مطرح مي گرديد كه تندروي هائي را در پي داشته است.
نظر شما