۲۹ بهمن ۱۳۹۱، ۸:۳۴

اسدی گرمارودی:

بین آموزش و تدریس تفاوت قائل نشدیم

بین آموزش و تدریس تفاوت قائل نشدیم

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: متاسفانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و رخ دادن انقلاب فرهنگی مابین آموزش و تدریس در مدارس تفاوت قائل نشدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله اسدی گرماروری شامگاه شنبه در مراسم افتتاح دانشگاه فرهنگیان استان زنجان ، شغل معلمی را خطیر، سنگین و بسیار پرمسئولیت عنوان کرد و افزود: متاسفانه در هنگام انقلاب فرهنگی بین آموزش دانش آموزان و تدریس تفاوتی قائل نشدیم و از پرورش غافل مانده ایم.

وی افزود: با توجه به اینکه یک پزشک با جسم فرد سروکار دارد پس معلم به خاطر در ارتباط بودن با روح انسان ها تخصصی فراتر دارد و این موضوع می طلبد که رابطه ای متقابل و دارای تعامل بین معلمان و دانش آموزان برقرار باشد.

رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم شناخت روانشناسی رشد و تربیت افزود: معلمان باید موارد تربیت اسلامی را دریابند و با آموزش آن به دانش آموزان آنها را به سوی کمال رهنمون سازند.

اسدی گرمارودی شغل معلمی را آمیخته با علم ، هنر و فن آموزی بیان کرد و ادامه داد: معلم می تواند با برقراری ارتباطی صحیح با دانش آموزان مهارت های خود را به کار گرفته و به وی بیاموزد و این باید مد نظر باشد که معلمی سنگین ترین شغلی است که یک فرد آن را می پذیرید.

دوره 4 ساله تحصیل در دانشگاه فرهنگیان جزو استخدام و بازنشستگی محسوب می شود

رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدت زمان 4 ساله تحصیل در دانشگاه فرهنگیان جزو دوران استخدام و در بازنشستگی انان نیز لحاظ می شود.

اسدی گرمارودی افزود: در نظام جمهوری اسلامی این حق دختران و پسران است که از امکانات این شغل استفاده نمایند و از مزایا آن مطابق منویان مقام معظم رهبری بهره مند شوند.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان در شورای انقلاب فرهنگی تصویب شد تا بر اساس مجموعه دانش ها، ارزش ها و مهارت ها و در یک فضای تربیتی با گزینش افراد خاص از سن 18 تا 22 سالگی، 4 سال تحصیل جزو استخدام و بازنشستگی محسوب شود و در این راستا بهترین جوانان انتخاب می شوند و در فضایی مطلوب برای تربیت دانش آموزان آمادگی خواهند یافت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای این دانشگاه پنج رشته ابلاغ شده است و مجلسی ها تصویب نموده اند که از این پس هیچ ورودی دانشگاه به جز ورودهای دانشگاه فرهنگیان حق ورود به شغل معلمی را ندارد.

7 درصد از یک میلون و 100 هزار نیروی آموزش و پرورش در کشور در سطح دیپلم قرار دارد

وی با بیان اینکه در حال حاضر در حدود 7 درصد از یک میلون و 100 هزار نیروی ما در کشور در سطح دیپلم قرار دارد که اکثرا در بخش خدمات می باشند اظهار داشت: در طی چند سال آینده دیگر نیروی در سطح دیپلم نخواهیم داشت و این در حالی است که هم اکنون 33 درصد معلمان در سطح کاردانی قرار دارند  که می بایست آنها را به پله های بالاتر ارتقا دهیم همچنین 60 درصد الباقی مه لیسانس مس باشند نیز به در جه بالاتر ارتقا خواهند یافت .

اسدی گرمارودی گفت: هدف ما این است که حتی در سطوح ابتدایی معلمان با مدارک علمی بالاتر حضور یابند تا ارتقای سطح کیفی آموزش ها از ابتدایی صورت پذیرد.

رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانشجویان در دوسال اول افزون بر 135 واحد تعداد 35 واحد تعلیم و تربیت اسلامی را دریافت خواهند کرد که در مجموع 170 واحد خواهد بود.

کد خبر 1816778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha