به گزارش خبرگزاری مهر، علی عسکر روحانی در جلسه شورای توسعه بخش كشاورزی شهرستان كامیاران که در روستای فارس آباد بخش موچش برگزار شد، با بیان تاكیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی به عنوان یك راهكار مقابله با تحریم ها بر حضور همه آحاد مردم در عرصه تولید و فعالیت تاكید كرد و اظهار داشت: با هدف تغییر روش این بار جلسه توسعه بخش كشاورزی به سطح روستاها آورده شده تا مردم خود از نزدیك با مراحل پیگیری ها و روند اداری امورات آشنا شوند و بدون واسطه خواسته ها و نیازهای آنان در جلسات مطرح شود.
وی همچنین از روستاها به عنوان خواستگاه و جایگاه تولید نیازمندی های مردم در شهرها و روستاها نام برد و افزود: با كمك به رونق اشتغال و كار در سطح روستاها با وجود استعدادها، پتانسیل ها و توانایی های مختلف می توان زمینه های توسعه و عمران روستاها را فراهم كرد.
مدیر جهاد كشاورزی شهرستان كامیاران نیز در این جلسه طی گزارشی بیان کرد: شهرستان كامیاران با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر دارای 10 هزار و 250 بهره بردار بخش كشاورزی است كه حدود 70 درصد جمعیت شهرستان به عنوان شغل اول یا دوم در بخش كشاورزی شاغل هستند.
تیمور رضایی ادامه داد: با اجرای طرح آبیاری تحت فشار پایاب سد گاوشان فاز اول در روستاهای الک و ماراب مقدار هزار و 122 هكتار از اراضی تحت پوشش سیستم آبیاری بارانی قرار گرفته اند كه تاكنون اعتباری بالغ بر 71 میلیارد و 660 میلیون ریال برای آن هزینه شده است.
وی همچنین یادآور شد: با ایجاد و احداث ایستگاه پمپاژ آب تعاونی آب بران روستاهای تازه آباد، پیرمقدار، سرریز و طاینه مقدار 130 هكتار از اراضی شیب دار و دیم با اعتبری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال به اراضی آبی تبدیل شده است.
همچنین در همین روز ساختمان دهیاری روستای طا در زمینی به مساحت 75 مترمربع كه با اعتباری 250 میلیون ریالی در سال جاری ساخته شده بود به بهره برداری رسید.
كشاورزان روستاهای فارس آباد، فرج آباد و هندیمن كه در دور افتاده ترین نقطه بخش موچش شهرستان كامیاران قرار دارند خواستار توجه به نیازهای خود نظیر حل مشكل برق رسانی به خانه باغ ها به عنوان تنها منبع درآمدیشان، توجه به بهینه سازی و آسفالت راه روستایی فاجرای و ادامه طرح هادی روستا در فاز دوم، فاضلاب روستا و تامین آب كشاورزی از سد گاوشان شدند.
نظر شما