۲۸ مرداد ۱۳۸۲، ۱۴:۳۵

سردار قاليباف در مراسم تجليل از كاركنان زن ناجا:

زنان جامعه در كاهش آسيب ها و انحرافات اجتماعي حرف اول را مي زنند

زنان جامعه در كاهش آسيب ها و انحرافات اجتماعي حرف اول را مي زنند

فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران زنان و مادران كشور را سنگ زير بناي آينده جامعه دانست و افزود: زنان با حفظ و تربيت صحيح سرمايه هاي انساني جامعه مي توانند در تحكيم بنيان خانواده و كاهش آسيب ها و انحرافات اجتماعي و جرايم نقش اول را ايفا كنند.

سردار سرتيب پاسدار محمد باقر قاليباف صبح امروز درمراسم جشن كوثر كه به منظور تقدير از پرسنل و كاركنان زن ناجا و با حضور حجت الاسلام والمسلمين موسوي رييس سازمان عقيدتي سياسي و حجت الاسلام رحماني رييس اطلاعات ناجا در ستاد فرماندهي اين نيرو برگزار شد ، ضمن گراميداشت خجسته سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و" روز زن" اظهار داشت: زنان جامعه اسلامي اين توفيق و افتخار رادارند كه شخصي مانند حضرت زهرا(س) را كه پيامبر اسلام و حضرت علي (ع) با آن جايگاه رفيع برايشان احترام و لطف خاصي قائل بودند را الگوي خود در زندگي قرار دهند.

 وي عفت و پاكدامني را يكي از فروعات عصمت عنوان و خاطرنشان كرد: امروز بانوان جامعه اسلامي بايد در راه پاكدامني و عفت به آن حضرت تقرب جسته تا فرداي قيامت از شفاعت كبريايي اين بزرگوار بهره مند شوند.

سردار قاليباف در ادامه سخنانش نقش زنان را در پيشرفت جامعه در حال گذار و توسعه ايران كليدي و اساسي خواند و افزود: متاسفانه امروزه در برخي محافل، حضور زن در اجتماع به گونه اي پيگيري مي شود كه با ساختار، روحيات و فطرت زنان جامعه سازگار نيست و به نوعي به دنبال دستاورد هاي نامطلوب تمدن غرب در اين زمينه هستند.

وي در ادامه تصريح كرد: حضور اجتماعي زن و توان 50 درصدي كشور در اركان و سطوح مختلف جامعه امري اجتناب ناپذير است، اما اين حضور نبايد به بنيان وتحكيم نهاد خانواده ، تربيت فرزندان وآيين همسرداري و جايگاه ارزشمند زن در جامعه لطمه وارد سازد.

به گفته فرماندهي ناجا ريشه يابي جرايم و آسيب هاي اجتماعي كشور نشان از اين دارد كه خانواده ها در امور تربيتي و فكري فرزندان خود ضعيف عمل كرده اند ،  هرچند ساختار و عملكرد كلي جامعه  و بويژه مدرسه بعنوان نقطه شروع قانون پذير شدن كودك در اين امر دخيل است .

وي همچنين سرمايه هاي انساني ، اجتماعي و اقتصادي را از مولفه هاي اصلي رشد و توسعه هر كشور عنوان و خاطر نشان كرد: كشور هايي كه با ارتقاي جايگاه زن و تحكيم بنيان خانواده در حفظ سرمايه هاي اجتماعي و انساني خود كوشا بودند به طور قطع در زمينه هاي مادي و اقتصادي نيز رشد و توسعه لازم را خواهند داشت.

سردار قاليباف در ادامه اضافه كرد: رسالت اصلي كليه زنان بويژه پرسنل و كاركنان زن نيروي انتظامي به جا آوردن حق مادري و همسر داري يا به نوعي تلاش در جهت تقويت بنيان خانواده است و در مرحله بعدي بايد به كار خود بپردازند.

وي با اظهار خرسندي از اينكه ورودي دختران به دانشگاه ها تا 50 درصد افزايش يافته است  ، اظهار داشت: هرچند اين ميزان از مشاركت و حضور زنان در عرصه علم آموزي مسرت بخش است  ، ولي اگربراي اين تعداد زن كه پس از فارغ التحصيلي متقاضي كار و فعاليت در عرصه هاي مختلف اجتماعي هستند  ، الگوهاي فرهنگي و رفتاري مناسبي در نظر گرفته نشود به طور قطع در آينده با مشكلات جدي مواجه خواهيم شد.

سردار قاليباف افزود: با حضور زنان در دانشگاه ها مخالف نيستيم ،  اما بدون برنامه ريزي قبلي و عدم ترسيم الگوي رفتاري و فرهنگي مناسب در محيطهاي اداري ، آسيب پذيري و تزلزل بنيان خانواده افزايش خواهد يافت كه البته اين مسئله جزظلم به زنان و تضعيف سرمايه هاي اجتماعي و انساني جامعه ثمره اي نخواهد داشت.

       

   

 

 

 

کد خبر 18286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha