۱ خرداد ۱۳۸۴، ۸:۵۷

از سوي اسقف اعظم كانتربري مطرح شد : رويكردهاي ديني به بحث فقر و تجارت جهاني عاري از سرسختي و دقت است

دكتر روان ويليامز - اسقف كانتربري از رهبران مسيحي و مسلمان خواسته است با همكاري يكديگر بر چالشهاي اقتصاد جهاني متعارف فائق آيند.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اسقف اعظم كانتربري درسخنراني  خود در همايشي كه با حضور علماي مسلمان و مسيحي در سارايوو، پايتخت بوسني و به رياست وي برگزار شده بود گفت، ميان مسلمانان و مسيحيان زمينه هاي مشترك بسياري وجود دارد كه در آن ميان مي توان به انديشه هايي براي زندگي خوب اشاره كرد.

وي افزود : آنچه اديان به ما ارزاني داشته يك منبع ژرف براي اميد بشر است. تعريف فقر تنها موضوع محروميت مادي نيست، بلكه انسان مدرن غربي از ژرفاي دين و فرهنگ بريده و به يك مصرف كننده خشنود از لذت تبديل شده است.

وي در سخنراني اخير خود در شصتمين سالروز امداد مسيحي گفت :  رفاه به خودي خود بايد دوباره تعريف شود تا دسترسي به منابعي كه وجود ما را پرمعنا مي كند نيز معنايي به خود بگيرد، تا اين كه فراواني مادي كه به قيمت چنين دسترسي هايي، به قيمت فرهنگ استواري خانواده يا وجود نماد ديني در زندگي عمومي ايجاد شده حركتي اساسي و گسترده را در جهت فقر نمايان سازد.

دكتر "روان ويليامز" همچنين به اين ادعا اشاره كرد كه رويكردهاي ديني به بحث فقر و تجارت جهاني دچار فقدان سرسختي و دقت زياد شده است . تجارت جهاني با اتخاذ شيوه هايي كه در آن اقدامات خاصي صورت مي گيرد  مانع از آن مي شود كه برخي از كشورها در اقتصاد نقش مهمي را برعهده گيرند.

دكتر "ويليامز" از مسلمانان و مسيحيان خواست به دنبال فرصتهايي باشند تا به واسطه آن بتوان به نوعي به همكاري دست يافت و اين امر نيازمند دفاع از ديدگاه هاي ديني است

او در ادامه سخنراني خود گفت، ما مي دانيم ريشه هاي فقر در كجا نهفته است، ريشه هاي فقر در انكار و عدم پذيرش معنايي نهفته كه خداوند به دنيا بخشيده است، انكاري كه نه تنها خود را در الحاد نشان داده بلكه در داشتن روحيه آزمند بودن و حريص بودن نشان مي دهد كه نمي تواند بافت فعاليت هاي اقتصادي بشر را ببيند.

کد خبر 186186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha